Afbeelding

Black Friday in Rijssen

Algemeen

RIJSSEN – Vrijdag 25 november is het Black Friday. In centrum Rijssen wordt dit op vrijdag 25 en tijdens de koopzaterdag van 26 november gevierd. Op zaterdag kan lekker lang geshopt worden. De winkels zijn dan open tot 21.00 uur. De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de ballonnenboog en zwarte loper. 

De winkels met Black Friday deals zijn Blush, GSM Wonen, Intertoys, Jolie, Koedijk Jan Heedt, Koedijk Mode, Ligtenberg Linnen & Lingerie | Linolux Rijssen, Livera, De Magnolia, Nxt Door, Otje van Potje, Pearle Opticiens, Reason, Sans, She’s Different, Shoeby, State of Art by Roetgerink, Steenbergen Schoenen, Street One, Wessels Mode. Informeer bij de deelnemers naar de deals. De kortingen, acties en voorwaarden kunnen per deelnemer verschillen. 

Sinterklaaskoopzaterdag 

Op zaterdag 26 november is er koopzaterdag in Rijssen, alle winkels in het centrum zijn dan open tot 21.00 uur. Sinterklaasinkopen kunnen met extra voordeel worden gedaan. Deze zaterdag is het extra gezellig in centrum Rijssen. ’s Middags en ’s avonds komen er heel veel Pieten naar centrum Rijssen. Ze zullen Sinterklaas helpen met alles wat er nog voor Pakjesavond gedaan moet worden. 

’s Middags tref je onder andere de Pimp Pieten in centrum Rijssen. Deze twee Pimp Pieten maken er een dolle boel van. In een mum van tijd toveren ze de kinderen om tot ware beauty’s en stoere mannen. Met hun koffer vol tattoos, veertjes, gekleurde extensions, steentjes en make-up trekken zij erop uit. Terwijl ze bezig zijn zingen zij Sinterklaasliedjes om er één groot feest van te maken! 

Duo Pepernoot zijn twee Pieten, de één met accordeon, de ander op potten en pannen. En samen zingen ze er de hele avond vrolijk op los! Uiteraard alle bekende Sinterklaasliedjes, maar zeker ook andere liedjes voor kinderen groot en klein. Zoals ‘In de maneschijn’ en ‘Bob de Bouwer’. Het kan echt een dolle boel worden want tussen de liedjes door spelen ze enthousiast vrolijke polka’s en zwierige musettes. En iedereen zingt, springt en klapt natuurlijk gezellig mee! Maar deze Pieten kunnen ook wel eens met elkaar overhoopliggen. Want de één zeurt en de ander is een Pietje precies. Gelukkig wordt de ruzie altijd weer snel bijgelegd, want voor de kinderen moet dit een onvergetelijk feest worden! 

’s Avonds zijn de Pepernotenbakkers van Sinterklaas met de Pepernotenmachine in Rijssen! Als de Pepernotenbakkers stoppen, dan zetten ze hun machine aan het werk. Grondstoffen, zoals meel, suiker en kruiden worden toegevoegd en de Pepernotenmachine produceert puffend, knarsend en stomend het lekkerste strooigoed. Zie ginds komt de stomende Pepernotenmachine. De bakkers delen het strooigoed uit en fietsen dan weer naar een ander plekje. 

Openingstijden Sinterklaasperiode 

 • Donderdag 24 november Reguliere koopavond.
  Winkels open tot 21.00 uur.
 • Vrijdag 25 november Black Friday Rijssen.
  Reguliere openingstijden.
 • Zaterdag 26 november Sinterklaaskoopzaterdag met Black Friday Deals en Sinterklaasentertainment in centrum Rijssen.
  Winkels open tot 21.00 uur.
 • Donderdag 1 december Reguliere koopavond.
  Winkels open tot 21.00 uur.
 • Maandag 5 december Pakjesavond.
  Winkelsluiting om 17.00 uur.


!
Afbeelding
BlesSing in de H. Dionysius 21 uur geleden
Afbeelding
Pop-upwinkel Santa’s Snacks & More gisteren
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 7 dec, 12:31
Afbeelding
Kom luisteren naar het kerstkoor van Amazing 7 dec, 08:54
Afbeelding
Ook in 2023 gaat TODA op pad voor Kerstbomenactie 6 dec, 20:07
Afbeelding
Kaarsenceremonie op de Canadese begraafplaats 6 dec, 18:04
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 6 dec, 15:09
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 6 dec, 13:42