Afbeelding
Foto: FG Kayim

Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw

Algemeen

RIJSSEN - Het vocaal ensemble De Twente Zangers geeft op vrijdag 16 december vanaf 8 ‘s avonds een traditioneel Kerstconcert in de Herman Wessels Zaal van het Parkgebouw in Rijssen. Het ensemble staat bekend om het organiseren van sfeervolle concerten waarbij, naast kwalitatief goede muziek, veel aandacht wordt besteed aan de aankleding van de zaal. Deze combinatie zorgt ervoor dat het publiek optimaal kan genieten van een muzikale avond.

De Twente Zangers en dirigent hebben er zin in en kijken ernaar uit om voor een flink gevulde Herman Wessels Zaal hun muzikaliteit te laten horen. De dirigent en zangers zijn na het zomerreces aan de slag gegaan met het instuderen van nieuw kerstrepetoir, maar ook de meer klassieke kerstnummers zijn weer opgefrist. Het is immers alweer even geleden dat De Twente Zangers een Kerstconcert hebben gehouden.

Dit jaar heeft het concert een bijzonder tintje. Voor het eerst wordt het ensemble tijdens een kerstconcert geleid door dirigent Maarten Barneveld die vanaf dit jaar aan het ensemble is verbonden. Door de inzet van de leden en dirigent van het Ensemble belooft het een avond te worden om niet gauw te vergeten.

Pianist Jan Lenselink en sopraan Karin Hertsenberg zullen samen met het ensemble het publiek muzikaal vermaken. Tijdens deze avond zullen deze musici samen met het ensemble musiceren, maar ook afzonderlijk daarvan hun muzikale talenten met de zaal delen.
Met de staat van dienst van deze twee muzikale toppers kan het niet anders dan een prachtige avond worden.

Er zijn nog kaarten voor deze avond beschikbaar. Ga voor het bestellen van kaarten naar de website van het Parkgebouw. Een toegangskaart kost 17,50 euro.

www.parkgebouw.nl

Afbeelding
De Lantaarn op stoom met The Doors Undercoversessie 51 minuten geleden
Afbeelding
Fundatie-Fusion in het Kulturhus in Holten 1 uur geleden
Afbeelding
FC Twente pakt thuis 2-0 zege tegen FC Utrecht 25 jan, 12:27
Afbeelding
Zaalvoetballers Excelsior'31 onderuit bij koploper ZVV Ede 24 jan, 18:40
Afbeelding
Scrum brengt folkmuziek naar Rijssen 23 jan, 19:32
Afbeelding
Julia Seppenwoolde derde op NK Indoor Junioren D 600m 23 jan, 10:49
Afbeelding
Groen licht voor nieuwbouw ING-bank 23 jan, 07:48
Afbeelding
Apotheek Rijssen Noord opent maandag 23 januari haar deuren 22 jan, 20:08