Afbeelding

De Waerdenborch opent deuren voor groep 7 en 8 en zij-instromers

Algemeen

GOOR/HOLTEN - Een uitnodiging van De Waerdenborch: “Zit jij in groep 7 of 8? Dan ben je vast op zoek naar een school die goed bij jou past. De Waerdenborch (locatie Holten én locatie Goor) houdt open huis op zaterdag 28 januari van 10.00 tot 14.00 uur. Jij en jouw ouders zijn van harte welkom, ook leerlingen die in andere leerjaren willen instromen zijn van harte welkom.” 

De Waerdenborch is een openbare school voor basis, kader, mavo, havo én vwo. “Goed onderwijs: dicht bij jou, dát is wat we onze leerlingen te bieden hebben. Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, maar ook dat we iedereen gelijk behandelen en dat je echt jezelf kunt zijn. Wij geloven in jouw talent en we willen je dan ook graag stimuleren om deze te tonen. Laat maar zien wat je kunt! Wij zorgen voor een veilige omgeving waarin jij je prettig voelt om je kwaliteiten te ontdekken”, aldus de school.

“Wil je in Virtual Reality (VR-bril) onze leerpleinen ontdekken? Wil je met drones vliegen, 3D-printers bekijken en andere technische snufjes in ons Technolab zien? Wil je meer weten over de ondersteuning die we kunnen bieden zodat jij alles uit jezelf gaat halen? Heb je andere brandende vragen? Kom naar ons open huis! Bovendien kun je Apple AirPods winnen bij onze vette prijsvraag. Aanmelden voor ons open huis is wenselijk, maar niet verplicht.” 

Kun je niet komen?

In de maand februari organiseert De Waerdenborch rondleidingen in kleine groepjes. Uit ervaring blijkt dat dit een fijne en laagdrempelige manier is om een gevoel te krijgen bij de school. Hiervoor is opgeven via mijnwaerdenborch.nl verplicht. “Op deze site staan toffe filmpjes en allerlei informatie over alle vakken voor je klaar! Verdiep je dus gerust alvast in onze school.”
Wie nu al vragen heeft kan deze stellen aan Niek Bosman. Stuur hiervoor een e-mail naar bsn@waerdenborch.nl.

Afbeelding
Jaarlijkse kerstmarkt bij de Mensingboerderij 12 uur geleden
Afbeelding
Koor Jong van Hart geeft twee concerten 18 uur geleden
Afbeelding
Aan de wandel na de kerstdagen 22 uur geleden
Afbeelding
'Op een dag lees ik voor uit mijn eigen boek' 8 dec., 19:52
Afbeelding
s.v. Rijssen boekt in eigen huis zege op Hardenberg '85 8 dec., 17:52
Afbeelding
Rotaryclub zamelt 7000 euro in voor 't Leijerweerd 8 dec., 11:51
Afbeelding
Adventszangavond 8 dec., 10:02
Afbeelding
Holtens station weer bij de tijd 8 dec., 07:56