Afbeelding

Voel je welkom op de School met de Bijbel

Algemeen

NOTTER/ZUNA - Hoe vind ik de meest geschikte basisschool voor mijn zoon of dochter? Waar voelt mijn kind zich thuis? Waar leert mijn kind positief en kritisch te denken? Waar wordt plezier in leren gestimuleerd? Een goed doordachte schoolkeuze begint altijd met goede oriëntatievragen.

“Zoekt u een passende basisschool? Kom dan ook eens een kijkje nemen op onze school in het prachtige Notter-Zuna”, luidt de uitnodiging van de School met de Bijbel. “We leggen u graag uit hoe we ‘ouderwets goed onderwijs in een modern jasje’ geven waarbij welzijn en het sociale aspect voorop staan. Als ervaren team kijken we vanuit een positieve mindset naar de ontwikkeling van onze leerlingen. We zijn een laagdrempelige en kleinschalige school en ervaren een sterke betrokkenheid met en vanuit de ouders.”

De School met de Bijbel, de kinderopvang bij ’t Krummelhûs (Kindertuin), logopedie en fysio zijn allemaal onder één dak gevestigd. “Dit is zeker handig voor een kwart van onze leerlingen die uit Rijssen, Nijverdal en omgeving komt.”

Door de mooie en ruime ligging in het groen is er voor de leerlingen veel speel- en bewegingsruimte.

Op zaterdag 21 januari van 10.00 tot 13.00 uur kunnen tijdens een feestelijke Open Huis met veel leuke activiteiten ook de nieuwe kleuterlokalen en de schoolbibliotheek worden bekeken. Op de open dagen op woensdag 25 januari en donderdag 26 januari kan de school in bedrijf worden gezien en de sfeer worden ervaren. Maak ook gerust een vrijblijvende afspraak voor een ander moment op 0548-518988 / 06-57066703 of mail naar dir@notter-zuna.nl.

www.notter-zuna.nl

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 7 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 9 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 11 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 12 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 14 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08