Afbeelding

REMO houdt een open dag in het praktijkcentrum

Algemeen

RIJSSEN - Wil jij verder in de techniek? Leuk! Want de techniek heeft zóveel te bieden, je kan er vele kanten mee op en het heeft de toekomst. Wil je weten wat de techniek jou te bieden heeft en welke opleidingen REMO West-Twente biedt? Kom dan naar de open dag op vrijdag 27 januari.

Rondlopen door het gebouw en kennismaken met de docenten en studenten. De sfeer proeven en een gevoel krijgen bij een onderwijsinstelling, het is zó belangrijk voor de studiekeuze. REMO heet je van harte welkom in het praktijkcentrum. De ingang is via Kampus aan de Morsweg 4, Rijssen.

REMO stoomt jongeren klaar voor een baan in de techniek. Samen met het ROC van Twente biedt REMO BBL-opleidingen op mbo-niveau 2, 3 en 4 aan voor metaal, verspanen, mechatronica, elektrotechniek, installatietechniek en duurzame installaties.

De opleidingen van REMO bieden een pakkende combinatie van theorie en praktijk. Drie dagen in de week ben je aan het werk. De andere twee dagen ben je op het schitterende praktijkcentrum in Rijssen. Zo leer je het vak in de praktijk en leer je alleen de theorie die je echt in je werk nodig hebt. Want zeg nou zelf, het is toch ook veel leuker om aan de machine te staan om vervolgens te horen hoe het verspanen door die machine nou eigenlijk werkt?

De opleiding is geheel gratis én je verdient 5 dagen in de week salaris. Na het succesvol afronden van jouw opleiding blijf je in dienst van je werkgever, een fantastische baangarantie! Nieuwsgierig geworden? Kom naar de open dag op vrijdag 27 januari tussen 16.00 en 20.00 uur. Techniek leer je bij REMO!

Meer informatie op remo-wt.nl/opendag

Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 7 minuten geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 2 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 4 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 6 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 20 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 22 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 23 uur geleden