Afbeelding

Reginox-bedrijvenloop is binnen 1 uur uitverkocht

Algemeen

RIJSSEN - “De altijd populaire Veldsink-Advies-Rijsserbergloop komt er weer aan”, zo laat organisator AV Rijssen weten. De loop trekt zoals ieder jaar weer een groot aantal deelnemers van binnen en buiten de regio, zelfs uit België. Alle startbewijzen voor de Reginox-bedrijvenloop, een vast onderdeel van de Veldsink-Advies-Rijsserbergloop waren binnen één uur uitverkocht.

Het evenement is de laatste jaren flink gegroeid. De inschrijvingen voor de 34e editie gaan als een speer. De organisatie geeft aan dat ze inmiddels het maximum aantal bedrijvenlopers hebben bereikt. “Bedrijven laten hun werknemers graag meedoen aan de Reginox-bedrijvenloop, want een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook gemotiveerder met zijn werk bezig. Door het aanbieden van een bedrijvenloop bevordert Reginox de teambuilding en biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve manier te presteren en te promoten.”

Wie nog graag wil deelnemen aan dit sportieve evenement, kan dat nu nog doen. Voor de individuele loper zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar, dus schrijf snel in! Ook hiervoor geldt: VOL=VOL Onder alle inschrijvers wordt een sportvoedingpakket verloot!

“De Rijsserbergloop gaat over een schitterend parcours”, aldus de organisatie. “Het is zeer uitdagend en heuvelachtig.” De 5 km bestaat uit twee ronden en de 10 km uit drie ronden, met doorkomsten op de atletiekbaan. Beide hebben als baken de Rijsserberg in het parcours. Daarnaast is er ook nog een 1,5 km voor de jeugd van 7 tot en met 12 jaar. En voor de allerkleinsten is er de Bambinoloop: kinderen van 0 tot en met 6 jaar kunnen hier gratis aan meedoen. Zij mogen 400 meter (één ronde om de atletiekbaan) onder aanmoediging van papa’s, mama’s, opa’s en oma’s lopen. Na afloop ligt de welverdiende medaille klaar!

Alle deelnemers van de 5 en 10km ontvangen een  uniek functioneel loopshirt, voor de geleverde prestatie, in zowel dames- als herenmodel. 

Ook aan het publiek en de inwendige mens is gedacht; het middenterrein is ingericht met food en drinks, daar kan men uitrusten en nagenieten van de prestatie. De allerkleinsten kunnen zich vermaken op de springkussens.

De Rijsserbergloop wordt gelopen op vrijdagavond 9 juni. Meer informatie op www.rijsserbergloop.nl.

Afbeelding
De Lantaarn op stoom met The Doors Undercoversessie 35 minuten geleden
Afbeelding
Fundatie-Fusion in het Kulturhus in Holten 1 uur geleden
Afbeelding
FC Twente pakt thuis 2-0 zege tegen FC Utrecht 25 jan, 12:27
Afbeelding
Zaalvoetballers Excelsior'31 onderuit bij koploper ZVV Ede 24 jan, 18:40
Afbeelding
Scrum brengt folkmuziek naar Rijssen 23 jan, 19:32
Afbeelding
Julia Seppenwoolde derde op NK Indoor Junioren D 600m 23 jan, 10:49
Afbeelding
Groen licht voor nieuwbouw ING-bank 23 jan, 07:48
Afbeelding
Apotheek Rijssen Noord opent maandag 23 januari haar deuren 22 jan, 20:08