Barbara Oonk (links) en Anna-Carina ter Huurne in de nieuwe apotheek in Rijssen.
Barbara Oonk (links) en Anna-Carina ter Huurne in de nieuwe apotheek in Rijssen.

Apotheek Rijssen Noord opent maandag 23 januari haar deuren

Algemeen

RIJSSEN - De nieuwe apotheek aan de Dokter Stokkersstraat 22a opent maandag 23 januari om 8.00 uur haar deuren. Apotheek Rijssen Noord is samen met de Huisartsengroepspraktijk gevestigd op de plek van het voormalige politiebureau. Dit zorgt voor korte lijnen en een nauwe samenwerking tussen arts en apotheker. De apotheek bevindt zich op de begane grond, direct bij de hoofdingang aan uw rechterzijde.

De apotheek is van alle moderne technieken voorzien, zoals herhaalservice, medicatierol en een Track & Trace systeem. Ook staat er een uitgifteautomaat voor medicijnen. Cliënten kunnen daardoor ook buiten openingstijden medicijnen afhalen (24/7). Ook voor zelfzorgproducten kan men in de nieuwe apotheek terecht. Omdat niet alle zelfzorgproducten gecombineerd kunnen worden met bepaalde medicijnen, kan hierover deskundig advies worden gevraagd bij de medewerkers van de apotheek.
Apotheker Barbara Oonk heeft de dagelijkse leiding over Apotheek Rijssen Noord. Zij heeft ruim twintig jaar ervaring als apotheker.
In deze vestiging werken ook apotheker Bjorn van der Weide en een team van ervaren assistentes. “Er is altijd de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met een apotheker of een assistente”, benadrukken de apothekers.
Het is de derde vestiging van eigenaar Anna-Carina ter Huurne binnen de stadsgrenzen, naast de Rijssense Apotheek (Haarstraat) en Apotheek Medisch Centrum Rijssen. De bestaande apotheken blijven gewoon open. De drie apotheken werken nauw samen.

Cliënten die hun medicijnen af willen halen bij Apotheek Rijssen Noord, kunnen zich inschrijven bij de nieuwe apotheek. Dat kan via een inschrijfformulier bij de balie of via de website. De apotheek zorgt ervoor dat u wordt uitgeschreven bij uw huidige apotheek en ook de huisarts wordt hiervan op de hoogte gebracht.

“Het is goed om aan te sluiten bij de Huisartsengroepspraktijk. Voor cliënten is het makkelijk om alles onder één dak te hebben en voor ons is het prettig dat we kunnen werken met korte lijnen naar de artsen”, bevestigt ter Huurne.

Apotheek Rijssen Noord is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.30 uur. 

Apotheek Rijssen Noord
Dokter Stokkersstraat 22a
E: apotheekrn@ezorg.nl
T: 0548 745340

W: www.apotheekrijssen noord.nl

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 1 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 3 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 17 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 19 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 23 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12