Barbara Oonk (links) en Anna-Carina ter Huurne in de nieuwe apotheek in Rijssen.
Barbara Oonk (links) en Anna-Carina ter Huurne in de nieuwe apotheek in Rijssen.

Apotheek Rijssen Noord opent maandag 23 januari haar deuren

Algemeen

RIJSSEN - De nieuwe apotheek aan de Dokter Stokkersstraat 22a opent maandag 23 januari om 8.00 uur haar deuren. Apotheek Rijssen Noord is samen met de Huisartsengroepspraktijk gevestigd op de plek van het voormalige politiebureau. Dit zorgt voor korte lijnen en een nauwe samenwerking tussen arts en apotheker. De apotheek bevindt zich op de begane grond, direct bij de hoofdingang aan uw rechterzijde.

De apotheek is van alle moderne technieken voorzien, zoals herhaalservice, medicatierol en een Track & Trace systeem. Ook staat er een uitgifteautomaat voor medicijnen. Cliënten kunnen daardoor ook buiten openingstijden medicijnen afhalen (24/7). Ook voor zelfzorgproducten kan men in de nieuwe apotheek terecht. Omdat niet alle zelfzorgproducten gecombineerd kunnen worden met bepaalde medicijnen, kan hierover deskundig advies worden gevraagd bij de medewerkers van de apotheek.
Apotheker Barbara Oonk heeft de dagelijkse leiding over Apotheek Rijssen Noord. Zij heeft ruim twintig jaar ervaring als apotheker.
In deze vestiging werken ook apotheker Bjorn van der Weide en een team van ervaren assistentes. “Er is altijd de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met een apotheker of een assistente”, benadrukken de apothekers.
Het is de derde vestiging van eigenaar Anna-Carina ter Huurne binnen de stadsgrenzen, naast de Rijssense Apotheek (Haarstraat) en Apotheek Medisch Centrum Rijssen. De bestaande apotheken blijven gewoon open. De drie apotheken werken nauw samen.

Cliënten die hun medicijnen af willen halen bij Apotheek Rijssen Noord, kunnen zich inschrijven bij de nieuwe apotheek. Dat kan via een inschrijfformulier bij de balie of via de website. De apotheek zorgt ervoor dat u wordt uitgeschreven bij uw huidige apotheek en ook de huisarts wordt hiervan op de hoogte gebracht.

“Het is goed om aan te sluiten bij de Huisartsengroepspraktijk. Voor cliënten is het makkelijk om alles onder één dak te hebben en voor ons is het prettig dat we kunnen werken met korte lijnen naar de artsen”, bevestigt ter Huurne.

Apotheek Rijssen Noord is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.30 uur. 

Apotheek Rijssen Noord
Dokter Stokkersstraat 22a
E: apotheekrn@ezorg.nl
T: 0548 745340

W: www.apotheekrijssen noord.nl

Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 1 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 15 uur geleden
Frank Averesch had met drie assists en één doelpunt een belangrijk aandeel in de overwinning.
S.v. Rijssen triomfeert met overtuiging in doelpuntrijke strijd 17 uur geleden
Op 22 mei neemt Noah het op tegen de voorleeskampioenen uit de 11 overige provincies.
De voorleeskampioen van Overijssel is Noah Ndikuriyo! 21 uur geleden
Afbeelding
Hosanna zet jubilaris Jenny in het zonnetje 23 uur geleden
Arco Hofland en Jurgen van Houdt onthulden het nieuwe beeld op plein Tusveld. Arco hoopt met het beeld mensen te raken en een signaal af te geven.
Nieuw beeld in Rijssen benadrukt: 'Het is 5 voor 12!' VIDEO 12 apr, 18:21
Mariniers met tamboers voorop lopen over het toepad de kazerne binnen.
Werkgroep Mariniers toont 'Tamboers en Pijpers' in Oudheidkamer Hoolt'n 11 apr, 14:00
Afbeelding
Kuier'n door het Hart van Holten 11 apr, 12:07