Afbeelding
Foto: Tjeerd Derkink

Scrum brengt folkmuziek naar Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Folkband Scrum geeft op vrijdag 10 februari een theaterconcert in het Parkgebouw in Rijssen. Voor hun nieuwe show ‘Back to Basic’ grijpen de zes muzikanten terug op hun akoestische instrumenten om hun voorliefde voor eerlijke folksongs te tonen, muziek die in Ierland en Schotland tot in de nauwste bloedvaten zit en waarmee het dagelijks leven doordrenkt is.

“Pas in een periode waarin alles anders is, besef je wat er echt belangrijk is.” Voor de mannen van Scrum is dat folkmuziek in al zijn puurheid. Die muziek vertelt de verhalen: over historische gebeurtenissen, verre plaatsen en bijzondere mensen. Maar soms ook gewoon over drank. Van tijdloze klassiekers tot gloednieuw eigen werk van de band en van klein en breekbaar tot groots en meeslepend. Op veler verzoek voegt zangeres Miriam Meijer zich voor deze show wederom bij Scrum, zoals dat ook bij de voorgaande theatershows het geval was.

Concert Back to Basic van Scrum begint vrijdag 10 februari om 20.00 uur in Parkgebouw Rijssen. Meer informatie en kaarten via parkgebouw.nl/evenementen/februari2023/83881/scrum.html

Afbeelding
De Lantaarn op stoom met The Doors Undercoversessie 1 uur geleden
Afbeelding
Fundatie-Fusion in het Kulturhus in Holten 2 uur geleden
Afbeelding
FC Twente pakt thuis 2-0 zege tegen FC Utrecht 25 jan, 12:27
Afbeelding
Zaalvoetballers Excelsior'31 onderuit bij koploper ZVV Ede 24 jan, 18:40
Afbeelding
Scrum brengt folkmuziek naar Rijssen 23 jan, 19:32
Afbeelding
Julia Seppenwoolde derde op NK Indoor Junioren D 600m 23 jan, 10:49
Afbeelding
Groen licht voor nieuwbouw ING-bank 23 jan, 07:48
Afbeelding
Apotheek Rijssen Noord opent maandag 23 januari haar deuren 22 jan, 20:08