Maak ook vrijblijvend kennis met het uitgebreide assortiment hulpmiddelen bij Mango Almelo.
Maak ook vrijblijvend kennis met het uitgebreide assortiment hulpmiddelen bij Mango Almelo.

Mango Almelo brengt mooie dingen dichterbij dit voorjaar!

Algemeen

ALMELO - De lente staat weer voor de deur! We gaan er altijd graag op uit om van het voorjaar te genieten in het mooie Twente. Ook wanneer je wat slechter ter been bent, brengt Mango graag de mooie dingen dichterbij. Dankzij hulpmiddelen zoals de scootmobiel of rollator kunt u blijven genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Mango Almelo heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring in advies en ondersteuning bij het leveren van deze handige hulpmiddelen. Zij bouwden dan ook een vaste klantenkring op. Mango helpt graag om bij iedereen een passend hulpmiddel te vinden wat precies de juiste ondersteuning biedt voor alle avonturen.

Gebruikers hebben vaak specifieke wensen over hoe dit hulpmiddel gebruikt gaat worden. Zo is er voor iedereen een passend model te vinden; van een compacte, opvouwbare scootmobiel voor incidenteel gebruik of juist een comfortabele scootmobiel met een groter bereik voor de wat verdere tochten voor wie graag op pad gaat. Zo zijn er zelfs duo-scootmobielen, zodat samen een tocht gemaakt kan worden. Naast een bezoek aan de winkel is het eveneens mogelijk om aan huis een scootmobiel te testen met een proefrit.

Er zijn momenteel weer aantrekkelijke kortingen op diverse modellen scootmobielen en rollators, zodat er voor ieder budget en gebruik een passend model te vinden is. Mobiel blijven hoeft wat dat betreft zeker niet duur te zijn. Mango Almelo verzorgt ook het onderhoud aan de scootmobielen in een eigen werkplaats. Zo bent u zeker van vele mooie kilometers, nu én in de toekomst.

Iedereen is welkom bij Mango Almelo, gevestigd aan de Einsteinstraat 8a. Men kan dan uitgebreid kennismaken met het brede assortiment hulpmiddelen én passend advies krijgen. Ook kan een vrijblijvende thuisdemonstratie met proefrit aangevraagd worden. Bel voor informatie met: 0546-453296 of kijk op: www.scootmobieltwente.nl.

Afbeelding
Looft den Heer uit Notter geeft Passie-paasconcert 17 uur geleden
Afbeelding
Vol programma Koningsfestival 26 mrt., 20:35
Afbeelding
Komende weken expositie van Pieter den Hertog 26 mrt., 17:58
Afbeelding
Stille week in de Rijssense Schildkerk Goede Vrijdag 26 mrt., 13:44
Afbeelding
Hospice klaagde niet over geluid After Summer Party 26 mrt., 11:59
Afbeelding
Niet slopen maar het straatbeeld behouden 26 mrt., 09:53
Afbeelding
Verkoop van zelfgemaakte producten op Voorjaarsmarkt 26 mrt., 07:51
Afbeelding
Nieuw erfgoedbeleid moet geen papieren worden 25 mrt., 19:48