Burgemeester Jurgen van Houdt (rechts) nam bij de "afdeling burgerzaken" van slagerij Beverdam een box burgers in ontvangst. Hendriena en Aleid Mol (links) van Slagerij Beverdam en hun enthousiaste personeel.
Burgemeester Jurgen van Houdt (rechts) nam bij de "afdeling burgerzaken" van slagerij Beverdam een box burgers in ontvangst. Hendriena en Aleid Mol (links) van Slagerij Beverdam en hun enthousiaste personeel. Foto: Jan Joost

Burgemeester & Beverdam samen voor de burgers

Algemeen

RIJSSEN - Bij de komst van burgemeester Jurgen van Houdt naar Rijssen-Holten, feliciteerde Keurslager Beverdam de nieuwe burgervader in een advertentie met de slogan: “Samen voor de Burgers”. 

Burgemeester Van Houdt kon de grap zeer waarderen.
Als welkomstcadeau wilde het ondernemersechtpaar Van Houdt ook echt laten genieten van de kwaliteitshamburgers en hem een burgerbox overhandigen. De nieuwe burgemeester was meteen bereid zijn eerste werkbezoek af te leggen en kwam naar winkelcentrum De Hoge Wal.

Afdeling Burgerzaken

In het kader van de hamburgeractie, had Aleid Mol zijn zaak omgetoverd tot Afdeling Burgerzaken, zodat de overhandiging geheel in nagebootste gemeentehuissfeer kon plaatsvinden. Van Houdt maakte van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met het ondernemersechtpaar dat al sinds jaar en dag een winkelunit heeft in winkelcentrum De Hoge Wal.

Van Houdt liet zich ook uitgebreid bijpraten over het ondernemersklimaat in winkelcentrum De Hoge Wal en de Rijssens binnenstad.

Afbeelding
Weer spektakel op Vliegveld Twenthe 2 minuten geleden
Afbeelding
Looft den Heer uit Notter geeft Passie-paasconcert 17 uur geleden
Afbeelding
Vol programma Koningsfestival 26 mrt., 20:35
Afbeelding
Komende weken expositie van Pieter den Hertog 26 mrt., 17:58
Afbeelding
Stille week in de Rijssense Schildkerk Goede Vrijdag 26 mrt., 13:44
Afbeelding
Hospice klaagde niet over geluid After Summer Party 26 mrt., 11:59
Afbeelding
Niet slopen maar het straatbeeld behouden 26 mrt., 09:53
Afbeelding
Verkoop van zelfgemaakte producten op Voorjaarsmarkt 26 mrt., 07:51