Afbeelding

De Kindertuin opent dagopvang ‘de Waterlelie’

Algemeen

RIJSSEN - Na de voorjaarsvakantie heeft Christelijke Opvang de Kindertuin een nieuwe locatie aan de Molenstraat 9 in Rijssen geopend. De voormalige dokterspraktijk ‘de Weijerd’ is op de benedenverdieping omgebouwd tot een prachtig dagopvangvoorziening voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. 

Met de opening van deze locatie, zal een nieuwe bloemennaam worden toegevoegd aan de reeks bestaande locaties van de Kindertuin, namelijk ‘de Waterlelie’. De Waterlelie beschikt over vier groepsruimtes voor twee dagopvanggroepen 0-2 jaar, één dagopvanggroep 0-4 jaar en één dagopvanggroep 1-4 jaar. Alle groepen beschikken daarnaast over een eigen stuk buitenspeelterrein. Tevens is het hoofdkantoor van de Kindertuin ook naar deze nieuwe locatie verhuisd. Bij de opening van de nieuwe locatie is de dagopvang van de Johan Frisoschool en de Willem-Alexanderschool hier naartoe verhuisd. Op deze locatie is nog ruimte om meer kinderen te plaatsen.

Deze locatie richt zich met name op de jongste kinderen. Christelijke Opvang de Kindertuin biedt een liefdevolle omgeving, waar ieder kind welkom is. Het kind mag op zijn/haar eigen niveau spelen, waarbij de ontwikkeling wordt gestimuleerd en het ongestoord de wereld mag ontdekken.

Op zaterdag 3 juni 2023 zal er een feestelijke opening zijn van deze nieuwe locatie. Er is van 10.00 tot 14.00 uur de gelegenheid om de locatie te bekijken en daarnaast zullen er verschillende activiteiten zijn voor de kinderen. Noteer deze datum dus alvast in de agenda! Te zijner tijd zal er ook nog een berichtgeving hierover uitgaan.

Wie geïnteresseerd is in de opvang van De Kindertuin of graag een keer wil komen kijken, kan vrijblijvend contact opnemen met Gerjanne Schaap (directeur) of met de administratie. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0548-200010 of via g.schaap@dekindertuin.nl / administratie@dekindertuin.nl. Ook is er meer informatie te vinden op de website. 

www.dekindertuin.nl


Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 15 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 21 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55