Rutger Dam Wichers, Henk ten Bolsscher, Nico Schippers en Ben Takken (v.l.n.r.).
Rutger Dam Wichers, Henk ten Bolsscher, Nico Schippers en Ben Takken (v.l.n.r.).

Nieuwe naam: Auto Schippers Zuna

Algemeen

RIJSSEN/ZUNA - Per 1 januari van dit jaar is Garagebedrijf Zonnebeld, gevestigd aan de Provincialeweg Zuna 5c, overgenomen door Auto Schippers in Rijssen. De nieuwe naam Schippers prijkt inmiddels op de gevel van dit bedrijf. Deze overname geeft Auto Schippers ruimte om verder te groeien en haar activiteiten uit te breiden. Voor de vestiging aan de Molendijk Noord van Schippers zijn er geen mogelijkheden om uit te breiden. 

“Maar voor de vaste klanten van Auto Schippers Zuna is het belangrijk om te weten dat er, ondanks de overname, verder weinig veranderd is. Henk ten Bolsscher is al sinds 1985 een vertrouwd gezicht in Zuna en is sinds januari eindverantwoordelijk voor Schippers Zuna. Klanten kunnen hier, zoals altijd, terecht voor bijvoorbeeld APK en onderhoud voor alle merken auto’ en bedrijfsauto’s. Er staan nu ook bedrijfsbusjes op het terrein maar dat heeft alles te maken met het feit dat wij die bij onze vestiging aan de Molendijk Noord in Rijssen niet allemaal kwijt kunnen”, aldus mede-eigenaar Rutger Dam Wichers van Auto Schippers.

Toegankelijk bedrijf

Het autobedrijf in Zuna is in 1961 opgericht onder de naam Zonnebeld, waarvan Henk Zonnebeld tot zijn pensioen eigenaar was. Klanten kunnen hier al jaren terecht voor reparatie van auto’s, service, onderhoud, schadeherstel et cetera voor zowel personen- als bedrijfsauto’s. Het is een zeer toegankelijk bedrijf en de koffie staat altijd klaar. 

Auto Schippers is als familiebedrijf opgericht in 1958. Zij zijn erkend servicereparateur van Hyundai en Fiat maar verrichten tevens onderhoud aan andere automerken. Zowel particulieren als bedrijven zijn hier welkom voor nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfsauto’s. Naast het autobedrijf hebben zij tevens een afdeling lease & verhuur van auto’s en bedrijven hebben mogelijkheden aangaande bedrijfsauto’s zoals bussen en bakwagens maar natuurlijk ook voor personenwagens. 

Taakverdeling

Rutger Dam Wichers houdt zich het meest bezig met de in- en verkoop en mede-eigenaar Nico Schippers richt zich met name op de lease. “Maar in de overlappende werkzaamheden vinden we elkaar wel”, meent Rutger.

Gekwalificeerd team

Klanten hebben zowel in Zuna alsook in Rijssen te maken met een kundig en gekwalificeerd team dat hart heeft voor de zaak en voor het product dat zij onderhouden en verkopen. Ga voor meer informatie over het bedrijf naar

www.autoschippers.nl of www.schipperslease.nl

Afbeelding
Zomerserie orgelconcerten in de Schildkerk 27 mei, 17:49
Afbeelding
H. Dionysiuskerk is open tijdens Open Kerkendag 27 mei, 07:55
Afbeelding
s.v. Rijssen met 2-0 onderuit in wedstrijd tegen RSKV Bornerbroek 26 mei, 19:53
Afbeelding
Oproep voor 'krakersrellen' van zwembad De Koerbelt 26 mei, 17:55
Afbeelding
Geslaagd weekend voor SVOD turnsters in België 26 mei, 15:54
Afbeelding
Canon Rijssense kerken staat online 26 mei, 11:50
Afbeelding
'Ons Vermaak' houdt jeugdviswedstrijden 26 mei, 09:50
Afbeelding
Hele buurt wil lindebomen Haarstraat juist kappen 26 mei, 08:03