Afbeelding

Verkoop van zelfgemaakte producten op Voorjaarsmarkt

Algemeen

RIJSSEN - Dagbesteding Het Breicafé en het Schuurtje van het Stadskwartier (ZorgAccent) organiseren samen met de Mensingboerderij en De Roef (Philadelphia) een kleine voorjaarsmarkt. Deze vindt plaats op donderdag 30 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Stadskwartier in Rijssen. 

Er worden zelfgemaakte producten verkocht zoals vogelhuisjes, insectenhotels en nog veel meer producten van hout. Daarnaast tevens babysokjes, dekentjes, Noorse sokken en gehaakte knuffels. In verband met de komende paasdagen zijn er ook leuke paasstukjes te koop. Tevens is er gelegenheid om gezellig een kopje koffie of thee te drinken. “Voor belangstellenden is het leuk om te zien hoe we als organisaties hierin samenwerken. Onze deelnemers zijn ook heel enthousiast om te laten zien wat zij allemaal gemaakt hebben”, menen Anja Helwich (Zorgaccent) en Dianne de Wilde (Philadelphia). Dagbesteding Stadskwartier heeft tevens een win-winactie. De opbrengst wordt besteed voor nieuwe materialen voor zowel het Breicafé alsook het Schuurtje.

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 14 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 20 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 23 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum gisteren
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42