Afbeelding

Teams staan te popelen voor Bedrijfsvoetbal

Algemeen

RIJSSEN - 32 teams staan te popelen om dit jaar mee te doen aan Bedrijfsvoetbal Rijssen. Net als voorgaande jaren staan er meerdere reserveteams op de lijst. Reservespeler of niet, alle teams hopen dat het net zo’n succes wordt als in eerdere jaren. De aftrap is op maandag 22 mei.

Sinds 2005 is Bedrijfsvoetbal Rijssen al een begrip in Rijssen. Als afsluiting van het reguliere voetbalseizoen wordt er een 4-weekse zomeravondcompetitie georganiseerd. Dit jaar zijn er ook een aantal nieuwe teams binnen het toernooi. Twee bedrijvenpoules, één recreatiepoule en één prestatiepoule. Maandag is de start om 19.00 uur met de prestatie- en bedrijfspoule één. De speelavonden zijn op de volgende data 22, 24, 30 en 31 mei en 5, 7, 12 en 13 juni. Wedstrijden worden gespeeld tussen 19.00 en 21.00 uur. Elk team speelt twee wedstrijden van 25 minuten, per avond. De finale is op vrijdag 16 juni gevolgd door een groot eindfeest.

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 13 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 19 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 21 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum gisteren
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42