Afbeelding

RMC organiseert tweede rit van het seizoen

Algemeen

RIJSSEN - Na een volgens de motorclub zeer geslaagde koningsrit met 37 deelnemers op Koningsdag, houdt de RMC op zaterdag 20 mei haar volgende puzzelrit. De rit zal starten tussen 18.00u en 18.30 uur bij Haase Bouw aan de Nijverdalseweg 140 te Rijssen. RMC hoopt eenzelfde aantal deelnemers als tijdens de koningsrit te mogen verwelkomen. Nieuwe deelnemers en mensen die in het verleden hebben meegedaan zijn ook welkom.

De rit voert de deelnemers grotendeels door het prachtige gebied van Rijssen. De route wordt verreden aan de hand van routeopdrachten, waarbij onder meer diverse puzzels opgelost dienen te worden. Ook kunnen langs de route diverse afbeeldingen, miniatuurverkeersbordjes en dergelijke worden geplaatst, opletten dus. Naast het puzzelen is het wenselijk dat er ook goed langs de route naar deze dingen uitgekeken wordt. Voor meerijdende kinderen tot en met 12 jaar  is er een zoekwedstrijd. Met voor elk deelnemend kind een prijsje na afloop. Er wordt gereden volgens een reglement, deze is te vinden op de site: www.RMC-Rijssen.nl


De RMC, Rijssense Motor Club is een vereniging die al vanaf 1945 puzzelritten organiseert die in de gemeente Rijssen-Holten verreden worden op Koningsdag en een aantal zaterdagen. Er wordt gereden in twee klassen, namelijk de Sportklasse, deze is voor ervaren deelnemers, en de toerklasse, deze is voor minder ervaren deelnemers. Het inschrijfgeld bedraagt voor leden 3 euro en voor niet-leden 6 euro. 

Ga voor de data van de overige ritten en meer informatie naar de website www.rmc-rijssen.nl


Afbeelding
Zomerserie orgelconcerten in de Schildkerk 27 mei, 17:49
Afbeelding
H. Dionysiuskerk is open tijdens Open Kerkendag 27 mei, 07:55
Afbeelding
s.v. Rijssen met 2-0 onderuit in wedstrijd tegen RSKV Bornerbroek 26 mei, 19:53
Afbeelding
Oproep voor 'krakersrellen' van zwembad De Koerbelt 26 mei, 17:55
Afbeelding
Geslaagd weekend voor SVOD turnsters in België 26 mei, 15:54
Afbeelding
Canon Rijssense kerken staat online 26 mei, 11:50
Afbeelding
'Ons Vermaak' houdt jeugdviswedstrijden 26 mei, 09:50
Afbeelding
Hele buurt wil lindebomen Haarstraat juist kappen 26 mei, 08:03