De SGP Rijssen-Holten organiseert zaterdag fietstpuzzeltochten voor gezinnen en ervaren fietsliefhebbers door de omgeving van Rijssen-Holten. Twee ervaren fietsers nemen hier de fietsbrug over de A1.
De SGP Rijssen-Holten organiseert zaterdag fietstpuzzeltochten voor gezinnen en ervaren fietsliefhebbers door de omgeving van Rijssen-Holten. Twee ervaren fietsers nemen hier de fietsbrug over de A1. Foto: Frank Timmerman

SGP Rijssen-Holten houdt fietspuzzeltochten

Algemeen

RIJSSEN - De SGP-afdeling Rijssen-Holten houdt zaterdag 20 mei fietspuzzeltochten door Rijssen-Holten en omgeving. Starten kan tussen 10.00 en 10.45 uur bij Hevotec in Rijssen aan de Heliumstraat 12.

Er kunnen twee afstanden worden gereden: 12,5 kilometer speciaal voor gezinnen en ervaren fietsers kunnen een tocht van 22 kilometer maken. 

Voor elke deelnemer is er een goodiebag en er zijn prijzen te winnen. De afstanden zijn bewust wat bescheiden gehouden, omdat er onderweg nogal wat activiteiten zijn ingebouwd. 

Gemeentehuis

Tijdens de fietstocht wordt gezorgd voor lekkers en drinken. Het gemeentehuis van Rijssen-Holten op het Schild zit in de route. Daar zijn de SGP-raadsleden aanwezig. Zij vertellen wat burgers allemaal op het gemeentehuis kunnen doen en wat de rol en betekenis van de volksvertegenwoordigers is. 

Gratis

Deelname is gratis. Aanmelden kan via het scannen van de QR-code die te vinden is op de website van de SGP Rijssen-Holten. De fietspuzzeltocht is te vinden onder de knop actueel/agenda. 

Afbeelding
Zomerserie orgelconcerten in de Schildkerk 27 mei, 17:49
Afbeelding
H. Dionysiuskerk is open tijdens Open Kerkendag 27 mei, 07:55
Afbeelding
s.v. Rijssen met 2-0 onderuit in wedstrijd tegen RSKV Bornerbroek 26 mei, 19:53
Afbeelding
Oproep voor 'krakersrellen' van zwembad De Koerbelt 26 mei, 17:55
Afbeelding
Geslaagd weekend voor SVOD turnsters in België 26 mei, 15:54
Afbeelding
Canon Rijssense kerken staat online 26 mei, 11:50
Afbeelding
'Ons Vermaak' houdt jeugdviswedstrijden 26 mei, 09:50
Afbeelding
Hele buurt wil lindebomen Haarstraat juist kappen 26 mei, 08:03