De SGP Rijssen-Holten organiseert zaterdag fietstpuzzeltochten voor gezinnen en ervaren fietsliefhebbers door de omgeving van Rijssen-Holten. Twee ervaren fietsers nemen hier de fietsbrug over de A1.
De SGP Rijssen-Holten organiseert zaterdag fietstpuzzeltochten voor gezinnen en ervaren fietsliefhebbers door de omgeving van Rijssen-Holten. Twee ervaren fietsers nemen hier de fietsbrug over de A1. Foto: Frank Timmerman

SGP Rijssen-Holten houdt fietspuzzeltochten

Algemeen

RIJSSEN - De SGP-afdeling Rijssen-Holten houdt zaterdag 20 mei fietspuzzeltochten door Rijssen-Holten en omgeving. Starten kan tussen 10.00 en 10.45 uur bij Hevotec in Rijssen aan de Heliumstraat 12.

Er kunnen twee afstanden worden gereden: 12,5 kilometer speciaal voor gezinnen en ervaren fietsers kunnen een tocht van 22 kilometer maken. 

Voor elke deelnemer is er een goodiebag en er zijn prijzen te winnen. De afstanden zijn bewust wat bescheiden gehouden, omdat er onderweg nogal wat activiteiten zijn ingebouwd. 

Gemeentehuis

Tijdens de fietstocht wordt gezorgd voor lekkers en drinken. Het gemeentehuis van Rijssen-Holten op het Schild zit in de route. Daar zijn de SGP-raadsleden aanwezig. Zij vertellen wat burgers allemaal op het gemeentehuis kunnen doen en wat de rol en betekenis van de volksvertegenwoordigers is. 

Gratis

Deelname is gratis. Aanmelden kan via het scannen van de QR-code die te vinden is op de website van de SGP Rijssen-Holten. De fietspuzzeltocht is te vinden onder de knop actueel/agenda. 

NS Station Holten
De Holtense Poort opent de deuren van Station Holten 56 minuten geleden
Excelsior'31 speelt 8 maart tegen Morado CF.
Futsallers Excelsior'31 nipt ten onder tegen Sportclub Olympic 17 uur geleden
Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 19 uur geleden
Doelpuntenmakers Mike Jansen en Mark Breukink finetunen hun offensieve tactiek.
Positie in competitieklassement s.v. Rijssen verstevigd na winst 21 uur geleden
Afbeelding
Gemengd koor Cantica houdt een Paaszangavond in Holten 3 mrt, 18:26
Afbeelding
Taxatiemorgen in Stadshotel Rijssen 2 mrt, 18:07
Afbeelding
Expositie "Gli Affetti" in de Nagelhoutzaal 2 mrt, 12:48
The Clarks gaven al vele optredens in binnen- en buitenland. Op vrijdag 5 april staan zij op het podium bij Lucky!
Brommers kiek'n bie Lucky met The Clarks en Annet op 5 april 1 mrt, 20:07