Aanwonenden van de Baankamp willen de bomen graag weg hebben. Er is maar één voorstander van de bomen en die strijdt voor het boombehoud. De Baankampbewoners in elk geval niet.
Aanwonenden van de Baankamp willen de bomen graag weg hebben. Er is maar één voorstander van de bomen en die strijdt voor het boombehoud. De Baankampbewoners in elk geval niet. Foto: Jan Joost

Hele buurt wil lindebomen Haarstraat juist kappen

Algemeen

RIJSSEN - De bewoners van de Baankamp, die met hun percelen grenzen aan de parkeerplaats aan de Haarstraat, willen de omstreden lindebomen heel graag weg hebben. “Liever gisteren dan vandaag”, zo laat woordvoerster Michele Biccai weten. Het bericht dat de omwonenden in het geweer kwamen tegen de kap van de bomen, is niet waar.

“Er is één persoon die tegen de kap van de bomen is en deze ene persoon bewandelt alle mogelijke wegen om de kap tegen te houden. De volledige buurt wil de bomen gekapt hebben en ziet de parkeerplaats graag gerenoveerd.”

Ergernis

“Het bezwaar van deze ene persoon wekt daarom ook zeer veel ergernissen”, aldus Biccai. “Toen bekend werd dat de bomen gekapt gingen worden is er inderdaad van enkele buurtbewoners - ook toen een grote minderheid - een bezwaar geweest. Nadat de gemeente ons heeft uitgenodigd en de plannen heeft toegelicht zijn alle verweren, op één na, komen te vervallen.”

“Omdat de gemeente nog steeds geen actie heeft ondernomen en de buurt wel klaar is met het gezeur met de parkeerplaats, zijn de ergernissen groter dan ooit.”

Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 12 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 15 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 18 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 20 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20