Wethouder Erik Wessels (midden) knipt het lint door van het nieuwe restaurant van Buiteninn Het Overveen. Rechts bedrijfsleidster Linde Nieuwenhuis en links horeca-adviseur Ralph Sturkenboom.
Wethouder Erik Wessels (midden) knipt het lint door van het nieuwe restaurant van Buiteninn Het Overveen. Rechts bedrijfsleidster Linde Nieuwenhuis en links horeca-adviseur Ralph Sturkenboom. Foto: Jan Joost

Wethouder Wessels opent huiskamer Het Lokaal

Algemeen

RIJSSEN - Wethouder Erik Wessels (CDA) heeft woensdag 10 mei het nieuwe lunchcafé van Buiteninn Het Overveen aan de Veendijk officieel geopend. 

De wethouder was graag bereid naar de Veendijk te komen waar op dat moment nog de laatste hand werd gelegd aan de huiskamer van het Overveen.

Erik Wessels kreeg van Linde Nieuwenhuis eerst tekst en uitleg over de nieuwe horecavoorziening in Buiteninn Het Overveen die voldoet aan de nieuwste eisen des tijds. Maar vooral de kwaliteit van de producten staat hoog in het vaandel van de Buiteninn-ondernemers. 

Uiteraard kreeg de wethouder eerst een mooie kop Wonderbeans koffie en verse appeltaart van DAC Het Punt met slagroom aangeboden, zodat hij zich persoonlijk van de kwaliteit kon overtuigen. Hierna werd de openingshandeling verricht. Samen met Linde Nieuwenhuis en Ralph Sturkenboom werd het nieuwe restaurant geopend. Het publiek is van harte welkom op het terras.

Aan de overkant van de Veendijk, zijn de werkzaamheden in volle gang voor het plaatsen van natuurhuisjes.

Tweede pinksterdag

Ook op tweede pinksterdag, maandag 29 april, kan iedereen komen genieten van alle heerlijke lokale gerechten op het terras. Het Lokaal serveert onder meer koffie van Wonderbeans, tosti’s met kaas van Zunakaas en ham van slagerij Huuskes. Voor kinderen is er heerlijke limonade van Roze Bunker.

Het Lokaal is iedere woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur geopend.  

Afbeelding
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 2 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 5 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 6 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 9 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 21 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 23 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts gisteren
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 18 apr, 14:48