Afbeelding

Open Bedrijvendag Goor: veel te doen

Algemeen

GOOR - Zo’n 70 Goorse bedrijven openen op zondag 24 september hun deuren voor het grote publiek. Er is niet alleen veel te zien, maar ook veel te beleven op deze bijzondere ontdekkingsreis voor het hele gezin. De organisatie van de Open Bedrijvendag Goor zal ook deze editie een afwisselend programma bieden.

Het vervoer tussen de diverse industrieterreinen is een ware attractie tijdens de Open Bedrijvendag Goor. Naast het stroomtreintje Bello, de Parijse bus en Berliner Bären Dubbeldekker kunnen bezoekers zich ook milieubewust bewegen over de weg. Daarvoor rijden er vijf elektrisch aangedreven TukTuk’s. De Open Bedrijvendag Goor krijgt steeds meer vorm. De plattegrond is ook gepresenteerd door de organisatie. Hierop zien bezoekers waar ze welk bedrijf en/of attractie kunnen vinden.

Er is veel te doen

“Naast alle interessante vervoersmogelijkheden zijn ook alle deelnemende bedrijven zich inmiddels goed aan het voorbereiden om zich van hun beste kant te presenteren”, zegt Henri Tijhuis, voorzitter van Goor Collectief en van de Open Bedrijvendag Goor. “Er worden allerlei leuke attracties ingezet voor jong en oud en voor elk wat wils. Zo zal bij Aqua+ de brandweer aanwezig zijn met de nieuwste ladderwagen en demonstraties verzorgen. Wil je Goor vanaf grote hoogte bekijken? Stap dan in de hoogwerker van Riwal. Ook voor kinderen is daar van alles te doen. Iets verderop op het industrieterrein Op Stoom kun je genieten van een bierproeverij bij Brouwerie De Olde Bandiek met live-muziek. En Tafelboertje viert 24 september de opening van hun nieuwe locatie aan de Breukersweg 2 met een stoelendans XL waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Even een paar leuke attracties in een notendop”, zegt Henri. “Houd onze website www.openbedrijvendag-goor.nl in de gaten of volg ons op sociale media.”

De Open Bedrijvendag Goor wordt gehouden op 24 september van 11.00 tot 17.00 uur.

www.openbedrijvendag-goor.nl

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 13 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 18 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 21 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 23 uur geleden
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42