Afbeelding

Open Bedrijvendag Goor: veel te doen

Algemeen

GOOR - Zo’n 70 Goorse bedrijven openen op zondag 24 september hun deuren voor het grote publiek. Er is niet alleen veel te zien, maar ook veel te beleven op deze bijzondere ontdekkingsreis voor het hele gezin. De organisatie van de Open Bedrijvendag Goor zal ook deze editie een afwisselend programma bieden.

Het vervoer tussen de diverse industrieterreinen is een ware attractie tijdens de Open Bedrijvendag Goor. Naast het stroomtreintje Bello, de Parijse bus en Berliner Bären Dubbeldekker kunnen bezoekers zich ook milieubewust bewegen over de weg. Daarvoor rijden er vijf elektrisch aangedreven TukTuk’s. De Open Bedrijvendag Goor krijgt steeds meer vorm. De plattegrond is ook gepresenteerd door de organisatie. Hierop zien bezoekers waar ze welk bedrijf en/of attractie kunnen vinden.

Er is veel te doen

“Naast alle interessante vervoersmogelijkheden zijn ook alle deelnemende bedrijven zich inmiddels goed aan het voorbereiden om zich van hun beste kant te presenteren”, zegt Henri Tijhuis, voorzitter van Goor Collectief en van de Open Bedrijvendag Goor. “Er worden allerlei leuke attracties ingezet voor jong en oud en voor elk wat wils. Zo zal bij Aqua+ de brandweer aanwezig zijn met de nieuwste ladderwagen en demonstraties verzorgen. Wil je Goor vanaf grote hoogte bekijken? Stap dan in de hoogwerker van Riwal. Ook voor kinderen is daar van alles te doen. Iets verderop op het industrieterrein Op Stoom kun je genieten van een bierproeverij bij Brouwerie De Olde Bandiek met live-muziek. En Tafelboertje viert 24 september de opening van hun nieuwe locatie aan de Breukersweg 2 met een stoelendans XL waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Even een paar leuke attracties in een notendop”, zegt Henri. “Houd onze website www.openbedrijvendag-goor.nl in de gaten of volg ons op sociale media.”

De Open Bedrijvendag Goor wordt gehouden op 24 september van 11.00 tot 17.00 uur.

www.openbedrijvendag-goor.nl

Afbeelding
Cursus internet voor beginners 14 uur geleden
Afbeelding
Maak het verschil voor een ander met de gebakjesactie 24 sep., 19:47
Afbeelding
Amateur schietwedstrijd bij SV Tubantia in Rijssen 24 sep., 18:38
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 24 sep., 18:09
Afbeelding
Nomineer organisatie of een jonge vrijwilliger 24 sep., 12:20
Afbeelding
Houd je hersenen actief in de Studiekring bij de bibliotheek 23 sep., 17:26
Afbeelding
Bijeenkomsten 'Goed omgaan met dementie' 23 sep., 14:06
Afbeelding
Respect voor dialect in de Fruytierschool Rijssen 23 sep., 10:48