Iedereen van 5 tot en met 15 jaar is welkom om mee te doen met de Jeugdvoetbaldagen.
Iedereen van 5 tot en met 15 jaar is welkom om mee te doen met de Jeugdvoetbaldagen. Foto: Jan Zandee

Trainen als een profvoetballer bij Jeugdvoetbaldagen van VV Holten

Algemeen

HOLTEN - VV Holten houdt tijdens de herfstvakantie de Jeugdvoetbaldagen. Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen. Op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober 2023, tijdens de herfstvakantie, zullen er op het complex van VV Holten de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de medewerkers van Jeugdvoetbalopleiding.

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen deelnemen aan de Jeugdvoetbaldagen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom. Kinderen hoeven geen lid te zijn van een bepaalde vereniging om mee te kunnen doen. De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen op het voetbalveld verder toenemen.

De Wiel Coerver methode

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te maken ontwikkelt de speler zijn handelingssnelheid. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Inschrijven

Iedereen mag zich aanmelden, kinderen hoeven geen lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep te voetballen is ook mogelijk. 

Inschrijven voor de Jeugdvoetbaldagen kan via de website jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen

Afbeelding
Cursus internet voor beginners 14 uur geleden
Afbeelding
Maak het verschil voor een ander met de gebakjesactie 24 sep., 19:47
Afbeelding
Amateur schietwedstrijd bij SV Tubantia in Rijssen 24 sep., 18:38
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 24 sep., 18:09
Afbeelding
Nomineer organisatie of een jonge vrijwilliger 24 sep., 12:20
Afbeelding
Houd je hersenen actief in de Studiekring bij de bibliotheek 23 sep., 17:26
Afbeelding
Bijeenkomsten 'Goed omgaan met dementie' 23 sep., 14:06
Afbeelding
Respect voor dialect in de Fruytierschool Rijssen 23 sep., 10:48