Ondertekenmoment met John Olde Olthof en Martin Companje.
Ondertekenmoment met John Olde Olthof en Martin Companje.

Duurzame appartementen in Enter

Algemeen

ENTER - De komende jaren wordt er hard gewerkt in Enter aan het nieuwbouwplan de Berghorst. Reggewoon bouwt samen met Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis 15 appartementen in de Berghorst te Enter.

Reggewoon vindt het belangrijk dat in alle wijken sociale huurwoningen staan, zo ook in nieuwbouwwijken. Daarbij streeft Reggewoon ernaar om in ieder gebied te zorgen voor voldoende diversiteit in type woningen en differentiatie in huurprijs. In Berghorst komen daarom naast sociale huurwoningen ook appartementen. Op woensdag 6 september hebben Martin Companje, directeur Roosdom Tijhuis, en John Olde Olthof, directeur bestuurder Reggewoon, het contract getekend voor de bouw van een wooncomplex bestaande uit 15 appartementen.

Variatie in woningen

Alle woningen zijn geschikt voor 1- en 2-persoonshuishoudens. De appartementen hebben een woonoppervlak vanaf 54 m2. Er komen vijf appartementen met twee slaapkamers, deze hebben een oppervlak van ongeveer 67 m2. Alle woningen hebben een balkon en een eigen berging in het gebouw.

Zonnepanelen

Alle appartementen worden gasloos opgeleverd. Op het dak wordt het maximaal aantal zonnepanelen geplaatst, zodat de woningen nog energiezuiniger zijn. Ook wordt een warmtepomp aangebracht en ventilatie met warmteterugwinning. De nieuwe bewoners wonen en leven straks op een duurzame en energiezuinige manier, volledig elektrisch.

Afbeelding
Cursus internet voor beginners 14 uur geleden
Afbeelding
Maak het verschil voor een ander met de gebakjesactie 24 sep., 19:47
Afbeelding
Amateur schietwedstrijd bij SV Tubantia in Rijssen 24 sep., 18:38
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 24 sep., 18:09
Afbeelding
Nomineer organisatie of een jonge vrijwilliger 24 sep., 12:20
Afbeelding
Houd je hersenen actief in de Studiekring bij de bibliotheek 23 sep., 17:26
Afbeelding
Bijeenkomsten 'Goed omgaan met dementie' 23 sep., 14:06
Afbeelding
Respect voor dialect in de Fruytierschool Rijssen 23 sep., 10:48