V.l.n.r.: Andries Rietman, Lidy de Munck en Paul Oort.
V.l.n.r.: Andries Rietman, Lidy de Munck en Paul Oort. Foto: Karin Keesmaat

Stichting Huurdersbelang Berkel- en Reggestreek

Algemeen

RIJSSEN-HOLTEN - Huurders van Viverion in de gemeente Rijssen-Holten hebben onlangs een nieuwsbrief ontvangen van Stichting Huurdersbelang Berkel- en Reggestreek. Een nieuwe stichting, dus ook een nieuw bestuur.

Door diverse fusies in het verleden was er een onpraktische verdeling van huurdersvertegenwoordiging ontstaan. De drie huurdersorganisaties van Viverion vonden het hoog tijd om het anders te doen en te kiezen voor een indeling per gemeente. Door de nieuwe opzet kan nu met twee huurdersorganisaties veel doelmatiger gewerkt worden.

Huurdersvereniging De Berkelstreek en een deel van Stichting Huurdersbelangen DMR (Rijssen) gaan nu samen verder als Stichting Huurdersbelang Berkel- en Reggestreek. Het nieuwe bestuur bestaat uit Andries Rietman (voorzitter), Paul Oort (penningmeester) en Lidy de Munck (secretaris). Zij vertegenwoordigen huurders van Viverion in de gemeenten Lochem en Rijssen-Holten.

Leefbaarheid, energiebesparende maatregelen, huurprijzen, onderhoud, woningtoewijzing, passend bouwen. En dat is nog maar een greep uit de onderwerpen waarover Stichting Huurdersbelang Berkel- en Reggestreek meedenkt en afspraken maakt met Viverion en de gemeenten. In de besprekingen maken ze zich hard voor de belangen van huurders. Daar trekken zij als de huurdersorganisaties samen in op. Ze bespreken alles eerst onderling en daarna met Viverion en de gemeenten.

“Uw belangen als huurder, daar gaat het om”, aldus de nieuwe stichting. “Daarom is het belangrijk dat wij weten wat er leeft in uw buurt, wijk of dorp en waar u tegenaan loopt als huurder. Vertel het ons!”

Nieuwe bestuursleden

Stichting Huurdersbelang Berkel- en Reggestreek is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Lid zijn kost gemiddeld enkele uren per week. Wie wil meepraten en meedenken over het belang van huurders, zich wil ontwikkelen, wil leren hoe het werkt bij een woningcorporatie en deel wil uitmaken van een gezellig en enthousiast team, kan contact opnemen. Bel 06 - 400 388 98 of stuur een e-mail naar info@hb-berkelenreggestreek.nl.. Reiskosten en andere onkosten worden vergoed.

Excelsior'31 speelt 8 maart tegen Morado CF.
Futsallers Excelsior'31 nipt ten onder tegen Sportclub Olympic 16 uur geleden
Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 18 uur geleden
Doelpuntenmakers Mike Jansen en Mark Breukink finetunen hun offensieve tactiek.
Positie in competitieklassement s.v. Rijssen verstevigd na winst 20 uur geleden
Afbeelding
Gemengd koor Cantica houdt een Paaszangavond in Holten 3 mrt, 18:26
Afbeelding
Taxatiemorgen in Stadshotel Rijssen 2 mrt, 18:07
Afbeelding
Expositie "Gli Affetti" in de Nagelhoutzaal 2 mrt, 12:48
The Clarks gaven al vele optredens in binnen- en buitenland. Op vrijdag 5 april staan zij op het podium bij Lucky!
Brommers kiek'n bie Lucky met The Clarks en Annet op 5 april 1 mrt, 20:07
De combinatie Justin Keuben en Dion Rietman tijdens de training in Spanje (eigen foto).
Dion Rietman gaat voor wereldtitel zijspancross 1 mrt, 18:01