Afbeelding

Zaalvoetballers Excelsior’31 met de schrik vrij in Hardenberg

Algemeen

HARDENBERG / RIJSSEN - Afgelopen vrijdagavond wonnen de zaalvoetballers van Excelsior’31 het uitduel in Hardenberg tegen HHC met 2-4. In de eerste helft speelden de Rijssenaren ver onder het niveau en keken bij rust dan ook tegen een verdiende 2-0 achterstand aan.

Na rust stelde Excelsior’31 orde op zaken, al moest het van ver komen. Junior Sander Jansen bracht eerst Cor Pongers in stelling (2-1) en tekende halverwege de tweede helft zelf voor de gelijkmaker aan (2-2). HHC had veel overtredingen nodig, waardoor het in de laatste vijf minuten van de wedstrijd op vijf overtredingen stond. Bij iedere volgende overtreding van de thuisploeg mocht Excelsior’31 aanleggen vanaf tien meter. Spits Cor Pongers wist wel raad met twee van deze buitenkansjes en zorgde ervoor dat Excelsior’31 met een 2-4 zege huiswaarts keerde.

Excelsior’31 is het seizoen dan ook goed gestart met winst in de voorronde van de landelijke beker én met twee zeges in de landelijke eerste divisie. Het vertoonde spel van vrijdag moet wel verbetering tonen om de zegereeks voort te kunnen zetten.

Aankomende vrijdag speelt Excelsior’31 weer een thuiswedstrijd. In Sporthal de Reggehal staat dan om 21.15 uur het duel tegen Beringe/Second Go Electro op het programma. De bezoekers uit Panningen staan momenteel op plaats negen met één punt uit twee duels.

Afbeelding
Cursus internet voor beginners 13 uur geleden
Afbeelding
Maak het verschil voor een ander met de gebakjesactie 24 sep., 19:47
Afbeelding
Amateur schietwedstrijd bij SV Tubantia in Rijssen 24 sep., 18:38
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 24 sep., 18:09
Afbeelding
Nomineer organisatie of een jonge vrijwilliger 24 sep., 12:20
Afbeelding
Houd je hersenen actief in de Studiekring bij de bibliotheek 23 sep., 17:26
Afbeelding
Bijeenkomsten 'Goed omgaan met dementie' 23 sep., 14:06
Afbeelding
Respect voor dialect in de Fruytierschool Rijssen 23 sep., 10:48