Dit jaar is er voor het eerst een damesklasse bij de schietwedstrijd.
Dit jaar is er voor het eerst een damesklasse bij de schietwedstrijd.

Amateur schietwedstrijd bij SV Tubantia in Rijssen

Algemeen

De Rijssense Schietvereniging Tubantia houdt in september en oktober haar jaarlijkse BBVV: een vriendschappelijke schietwedstrijd voor bedrijven, buurten, vrienden en verenigingen.  

RIJSSEN - Tijdens dit toernooi wordt er met vier personen (16 jaar en ouder) tegen andere teams gestreden. Tijdens de finale op vrijdagavond 27 oktober wint het beste team eeuwige roem en de Tubantia Troffee. Dit jaar is er voor het eerst een damesklasse, gesponsord door De Paander.

Er wordt met baangeweren in een A en B klasse geschoten. Zowel geoefende als recreatieve schutters kunnen meedoen. Mensen hoeven dus geen ervaring te hebben. De onderdelen zijn ‘10 meter luchtgeweer opgelegd’ en ‘Keukelkastje’, met als extra optie de worstbaan op kleiduiven. 

De wedstrijden vinden plaats op vrijdag 29 september, 6, 13 en 20 oktober en de finale is op 27 oktober, vanaf 19.00 uur.

Inschrijven en meer informatie is te vinden op www.svtubantia.nl of www.schietwedstrijden.nl. De inschrijfkosten zijn 20 euro per team, dit in inclusief vier consumpties. De indoor schietbaan van SV Tubantia is te vinden aan de Nieuwlandsweg 5 (achter sporthal de ‘Reggehal’) te Rijssen.

Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 55 minuten geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 15 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 17 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 21 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren 23 uur geleden
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing gisteren
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33