Dit jaar is er voor het eerst een damesklasse bij de schietwedstrijd.
Dit jaar is er voor het eerst een damesklasse bij de schietwedstrijd.

Amateur schietwedstrijd bij SV Tubantia in Rijssen

Algemeen

De Rijssense Schietvereniging Tubantia houdt in september en oktober haar jaarlijkse BBVV: een vriendschappelijke schietwedstrijd voor bedrijven, buurten, vrienden en verenigingen.  

RIJSSEN - Tijdens dit toernooi wordt er met vier personen (16 jaar en ouder) tegen andere teams gestreden. Tijdens de finale op vrijdagavond 27 oktober wint het beste team eeuwige roem en de Tubantia Troffee. Dit jaar is er voor het eerst een damesklasse, gesponsord door De Paander.

Er wordt met baangeweren in een A en B klasse geschoten. Zowel geoefende als recreatieve schutters kunnen meedoen. Mensen hoeven dus geen ervaring te hebben. De onderdelen zijn ‘10 meter luchtgeweer opgelegd’ en ‘Keukelkastje’, met als extra optie de worstbaan op kleiduiven. 

De wedstrijden vinden plaats op vrijdag 29 september, 6, 13 en 20 oktober en de finale is op 27 oktober, vanaf 19.00 uur.

Inschrijven en meer informatie is te vinden op www.svtubantia.nl of www.schietwedstrijden.nl. De inschrijfkosten zijn 20 euro per team, dit in inclusief vier consumpties. De indoor schietbaan van SV Tubantia is te vinden aan de Nieuwlandsweg 5 (achter sporthal de ‘Reggehal’) te Rijssen.

Afbeelding
Jaarlijkse kerstmarkt bij de Mensingboerderij 12 uur geleden
Afbeelding
Koor Jong van Hart geeft twee concerten 18 uur geleden
Afbeelding
Aan de wandel na de kerstdagen 22 uur geleden
Afbeelding
'Op een dag lees ik voor uit mijn eigen boek' 8 dec., 19:52
Afbeelding
s.v. Rijssen boekt in eigen huis zege op Hardenberg '85 8 dec., 17:52
Afbeelding
Rotaryclub zamelt 7000 euro in voor 't Leijerweerd 8 dec., 11:51
Afbeelding
Adventszangavond 8 dec., 10:02
Afbeelding
Holtens station weer bij de tijd 8 dec., 07:56