De pop-up store 't Kruidnootje wordt mede mogelijk gemaakt door Roc van Twente, Matsi, CSG Reggesteyn en Bakkerij Nollen.
De pop-up store 't Kruidnootje wordt mede mogelijk gemaakt door Roc van Twente, Matsi, CSG Reggesteyn en Bakkerij Nollen.

Pop-up store ‘t Kruidnootje opent ook dit jaar weer haar deuren

Algemeen

RIJSSEN - Studenten van ROC van Twente en CSG Reggesteyn hebben op 11 november de pop-up store ‘t Kruidnootje geopend. “Wij willen jullie graag verwelkomen in onze pop-up store ´t Kruidnootje naast bakkerij Nollen aan de Haarstraat 3A in Rijssen”, zo nodigen Jaimey Rotman en Quinten Roeterdink, studenten van ROC van Twente, eenieder uit.

Zoals de naam al doet vermoeden richten de studenten zich op het thema Sinterklaas en gaan ze onder meer pepernoten, chocolade en speculaas verkopen. “Voor ons is ‘t Kruidnootje een examenopdracht voor school. Wij moeten ‘t Kruidnootje draaiende houden. Dat betekent dat we onze producten inkopen bij Bakkerij Nollen, een van de samenwerkingspartners van Matsi.nl. De kwaliteit van onze producten is dan ook niet vergelijkbaar met die van bijvoorbeeld de supermarkt.”

De studenten van ROC van Twente zijn de manager van ‘t Kruidnootje en begeleiden Esmee Smit, Gilian Averesch, Thomas Nijsink, Corné Vlaanderen, Milan Bruins, Lenn Schöppers, Liza Wessels, Nathan Jansen, Jesse Booij, Thye Meulenbelt, Damiën Leeftink en Davey Averesch, allen leerlingen van CSG Reggesteyn.

“Wij verwelkomen iedereen graag in onze pop-up store. Voor de kleine kinderen hebben we ook een pietenlokaal/sinterklaashuis gecreëerd bij Bakkerij Nollen. Daar kunnen ook de kleurplaten van de kleurplatenactie worden ingeleverd. Er is dus van alles te beleven!”, aldus de studenten en de leerlingen. 

De pop-up store is net als Bakkerij Nollen geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 en op donderdag zelfs tot 21.00 uur. Op zaterdag is de winkel geopend 8.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding
Jaarlijkse kerstmarkt bij de Mensingboerderij 12 uur geleden
Afbeelding
Koor Jong van Hart geeft twee concerten 18 uur geleden
Afbeelding
Aan de wandel na de kerstdagen 22 uur geleden
Afbeelding
'Op een dag lees ik voor uit mijn eigen boek' 8 dec., 19:52
Afbeelding
s.v. Rijssen boekt in eigen huis zege op Hardenberg '85 8 dec., 17:52
Afbeelding
Rotaryclub zamelt 7000 euro in voor 't Leijerweerd 8 dec., 11:51
Afbeelding
Adventszangavond 8 dec., 10:02
Afbeelding
Holtens station weer bij de tijd 8 dec., 07:56