Afbeelding

Jong talent uit Rijssen musiceert in Brusselzaal van het gemeentehuis

Algemeen

RIJSSEN - Op initiatief van de Stichting Stadsmuziek Rijssen wordt op zaterdag 25 november in de Brusselzaal van het Rijssense gemeentehuis een concert verzorgd door twaalf jeugdige muzikanten uit Rijssen, leerlingen van de Muziekschool Rijssen en van twee plaatselijke privépraktijken. 

Het programma omvat muziek voor cello, blokfluit, piano en orgel. Op cello klinkt het bekende Amazing Grace, op blokfluit variaties over Greensleeves, op orgel muziek van onder meer Buxtehude en Bach. De jonge pianisten hebben een groot aandeel in het programma, variërend van het lied 10.000 Redenen tot een wals van Chopin of de Passacaglia van Halvorsen. 

Ongetwijfeld brengen de jonge talenten allemaal veel supporters mee: ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, vrienden en bekenden. Het zou weleens druk kunnen worden in de Brusselzaal! 

Het concert begint zaterdag 25 november om 15.00 uur in het gemeentehuis van Rijssen. Het duurt ongeveer een uur en de toegang is gratis.

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 13 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 19 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 21 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 23 uur geleden
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42