Afbeelding

Black Friday en Sinterklaaskoopzaterdag in Rijssen

Algemeen

RIJSSEN -Vrijdag 24 november is het Black Friday. In centrum Rijssen wordt dit gevierd woensdag 22 tot zaterdag 25 november. Op zaterdag 25 november kun je lekker lang shoppen, de winkels zijn dan open tot 21.00 uur. De winkels met Black Friday Deals zijn herkenbaar aan de ballonnenboog en zwarte loper. Informeer bij de deelnemers naar de deals. De kortingen, acties en voorwaarden kunnen per deelnemer verschillen.

Op zaterdag 25 november is er koopzaterdag in Rijssen, alle winkels in het centrum zijn dan open tot 21.00 uur. Zo kun je Sinterklaasinkopen doen met extra voordeel! Deze zaterdag is het extra gezellig in centrum Rijssen. ’s Middags en ’s avonds komen er heel veel Pieten naar centrum Rijssen. Ze zullen Sinterklaas helpen met alles wat er nog voor Pakjesavond gedaan moet worden. 

Pieten

Kinderen kunnen samen met Knutsel Piet een mijter knutselen. Knutsel Piet is van 14.00 tot 18.00 uur te vinden in de tent voor het oude ING gebouw (Haarstraat 2). ’s Middags zorgen Swingende Pieten dat er Sinterklaasmuziek in centrum Rijssen klinkt. Stelten Piet, de bekende metgezel van Sinterklaas, zal hoog boven de menigte uittorenen op stelten, gekleed in zijn kleurrijke outfit. Zijn aanwezigheid zal het winkelend publiek verrassen. Ballonnen Piet maakt deze koopzaterdag voor alle kinderen leuke figuurballonnen. Een mooie Sinterklaasmijter, het paard van Sinterklaas of andere feestelijke figuren. Duo Pepernoot, de één met accordeon, de ander op potten en pannen, zingen er samen de hele avond vrolijk op los! Uiteraard alle bekende Sinterklaasliedjes, maar zeker ook andere liedjes voor kinderen groot en klein. Het kan echt een dolle boel worden, want tussen de liedjes door spelen ze enthousiast vrolijke polka’s en zwierige musettes. Maar deze Pieten kunnen ook wel eens met elkaar overhoopliggen. Want de één zeurt en de ander is een Pietje precies. Gelukkig wordt de ruzie altijd weer snel bijgelegd, want voor de kinderen moet dit een onvergetelijk feest worden!

Openingstijden Sinterklaasperiode

 • Woensdag 22 november Black Friday Rijssen
  Reguliere openingstijden
 • Donderdag 23 november Black Friday Rijssen
  Reguliere koopavond tot 21.00 uur
 • Vrijdag 24 november Black Friday Rijssen
  Reguliere openingstijden
 • Zaterdag 25 november Black Friday Rijssen en Sinterklaaskoopzaterdag
  Winkels open tot 21.00 uur
 • Donderdag 30 november
  Reguliere koopavond tot 21.00 uur
 • Zaterdag 2 december Pieten in centrum Rijssen
  Reguliere openingstijden
 • Dinsdag 5 december Pakjesavond
  Winkelsluiting om 17.00 uur
Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 1 uur geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 16 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 18 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 22 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren gisteren
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing 22 feb, 10:19
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33