Bos Bedden Nijverdal aan de Albert Einsteinstraat 11.
Bos Bedden Nijverdal aan de Albert Einsteinstraat 11.

Schaatsen en slapen in Nijverdal vinden elkaar

Algemeen

NIJVERDAL - Nog even en dan kan er weer geschaatst worden in het centrum van Nijverdal. “Vorig jaar mochten wij als Bos Bedden een van de hoofdsponsors zijn. En met succes, want wat was het een gezellig evenement, daarom hebben we ervoor gekozen om dat dit jaar nogmaals te doen”, aldus Rutger Veerman, eigenaar van Bos Bedden.

Volgens Veerman krijgen ze veel terug voor de sponsoring en dat vinden ze maar wat gaaf. Inmiddels weten al veel mensen uit Nijverdal en omstreken Bos Bedden aan de Albert Einsteinstraat 11 in Nijverdal te vinden. 

“We krijgen enorm veel mooie en warme complimenten. Dat doet ons goed. Toen we vorig jaar gevraagd werden om ons steentje bij te dragen aan de schaatsbaan, waren wij meteen enthousiast. Vorig jaar mochten we al een van de hoofdsponsors zijn en dit jaar weer. Dat steentje wat we bijdragen, is inmiddels wel een grotere steen geworden”, knipoogt Veerman. “Maar het is het meer dan waard.” 

De samenwerking vinden ze zo waardevol, dat ze het weer gaan doen. “We krijgen zoveel vanuit Nijverdal, dat het voor ons mogelijk maakt om op deze manier ook iets maatschappelijks te kunnen doen, net als we hebben gedaan bij Bruisend Nijverdal afgelopen zomer. Ook toen mochten wij als een van de hoofdsponsors meedraaien. En wat was dat een mooi feest!” 

Bos Bedden is opgericht in 1979 en ze bestaan volgend jaar alweer 45 jaar. Sinds de oprichting doet Bos Bedden al veel aan sponsoring. In de winkel vind je alle gerenommeerde merken op slaapgebied zoals Auping, Avek, Eastborn, Pullman, Jensen, Ergosleep, Tempur en Mline. “Je bent van harte welkom om eens een vrijblijvend kijkje te komen nemen in onze winkel of nog beter: mogen we jou een gratis slaapmeting aanbieden in onze belevingsstudio?”

Bos Bedden Nijverdal
Albert Einsteinstraat 11
7442DK Nijverdal
T: 0548-740030
E: nijverdal@bosbedden.nl
W: www.bosbedden.nl

Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 1 uur geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 15 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 17 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 21 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren 23 uur geleden
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing 22 feb, 10:19
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33