Kom de Pietenvaardigheden oefenen.
Kom de Pietenvaardigheden oefenen.

De Pietenschool is weer in Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Winkeliersvereniging De Hoge Wal Rijssen zal op zaterdag 2 december weer Pieten verwelkomen in het winkelcentrum. Net als de afgelopen jaren zijn de Pieten weer van de partij om kinderen leuke Pieten-vaardigheden aan te leren bij de Pietenschool.

De Pieten zullen aanwezig zijn in het overdekte winkelcentrum tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Winkelcentrum De Hoge Wal is te vinden aan de Walstraat 50 te Rijssen. 

Hier kunnen kinderen testen en laten zien of zij kunnen wat Piet kan bij de Pietenschool. Denk hierbij aan het oefenen van lopen over daken, cadeautjes in schoorstenen gooien en nog veel meer vaardigheden. 

De deelnemers krijgen van Piet een echt ‘Pietenpaspoort’ om mee te doen met allerlei verschillende spellen. Kinderen die écht goed hun best hebben gedaan krijgen van de Piet een handtekening op hun paspoort, hiermee kunnen zij een verrassing ophalen. Deze actie is bestemd voor kinderen tot 8 jaar.

Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 14 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 16 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 20 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren 22 uur geleden
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing 23 uur geleden
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33
Afbeelding
Focussen op wat nog wél kan 21 feb, 17:25