De wandeling wordt afgesloten met brood bakken op een open vuur én warme chocolademelk!
De wandeling wordt afgesloten met brood bakken op een open vuur én warme chocolademelk! Foto: Shutterstock

Winter-Uitbuikwandeling op de mooie Holterberg

Algemeen

HOLTEN - De kerstdagen zijn altijd een van de gezelligste, maar ook een van de drukste tijden van het jaar. Zeker na al dat lekkere eten en gezelligheid willen we het even rustig aandoen. Zoek op de ‘derde kerstdag’ lekker even de rust op bij de Winter-Uitbuikwandeling.

Wie een leuk, ontspannen uitje zoekt voor het gezin zal zich vast vermaken tijdens de gezellige Winter-Uitbuikwandeling bij Natuurmuseum Holterberg. Deze wordt gehouden op woensdag 27 december met de start om 11.00 uur. Tijdens een anderhalf uur durende wandeling neemt de natuurgids deelnemers mee naar de mooiste plekken op de Holterberg. Er zijn unieke vergezichten om van te genieten, zeker in deze winterse sferen. En met een beetje geluk is er ook nog wat wild te spotten in hun natuurlijke omgeving. Omdat wandelen hongerig maakt, komt ook de inwendige mens niets tekort. Na afloop staat de warme chocolademelk al klaar én bakt men een eigen broodje boven een echt vuurtje. Deelname kost 7,50 euro. Reserveren is noodzakelijk, dit kan telefonisch op 0548-361 979. Of e-mail: info@museumholterberg.nl. Kijk ook op: www.museumholterberg.nl

Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 20 minuten geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 14 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 16 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 20 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren 22 uur geleden
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing gisteren
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33