Afbeelding

Kinderbijbel-club houdt speciale kerstmiddag

Algemeen

RIJSSEN - In december 2013 hield de KiBi-club Rijssen de eerste clubmiddag, toen nog in het Groene Kruisgebouw aan de Haarstraat in Rijssen. In december dit jaar viert de KiBi-club in Rijssen dan ook haar 10-jarig bestaan. 

De KiBi-club is een kinderbijbel-club voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, die meer willen weten over de Bijbel. Er is iedere twee weken club op zondagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur in de Oude Plus aan de Roelf Bosmastraat 47 in Rijssen. 

Op 10 en 24 december wordt er weer KiBi-club gehouden. Op 24 december is er een speciale kerstmiddag, waarbij een kerstverhaal wordt verteld en kerstliederen worden gezongen. Kinderen mogen een lekkere wafel versieren, iets moois knutselen en alle kinderen krijgen een verrassing mee naar huis! Meer info: kibi-clubrijssen@live.nl.

Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 44 minuten geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 15 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 17 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 21 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren 23 uur geleden
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing gisteren
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33