Afbeelding

Beleef het winterseizoen bij Buiteninn het Overveen

Algemeen

RIJSSEN - Buiteninn het Overveen staat op vrijdag 15 december in het teken van een gezellige winterse beleving. Van 16.00 tot 22.00 uur is een gedeelte van de buitenplek omgetoverd tot een wonderlijk winterparadijs met live muziek, kraampjes en lekker eten. 

De gezelligheid begint al bij de Katoendijk waar je na het parkeren van je auto het verlichte wandelpad op loopt door het natuurgebied. Bij aankomst op het terrein van Buiteninn het Overveen word je betoverd door de gezellige lampjes, winterse aankleding en is er van alles te beleven op de boerderij. Er zijn diverse kraampjes ingericht door lokale ondernemers, denk aan The Fable kids, Pimpelmus, het Achteresvarken, het Schuurtje, Philadelpia, Glashuuske en Bakkerij Tijink. Uiteraard hoort hier een seizoensgebonden winterse kost bij met erwtensoep, glühwein en warme chocomelk. Warm jezelf op bij de vuurkorven, scharrel rond op het terrein, geniet van de muziek en laat de kinderen een broodje bakken boven het vuur.

“Kom jij onze winterse beleving bezoeken? We zijn er voor jong en oud!”, aldus Buiteninn het Overveen. “Iedereen is welkom op vrijdag 15 december van 16.00 tot 22.00 uur bij Buiteninn het Overveen aan de Veendijk 4 in Rijssen. Parkeren mag aan de Katoendijk (Kastanjelaantje) - volg de aanwijzingen.

Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 59 minuten geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 15 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 17 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 21 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren 23 uur geleden
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing gisteren
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33