Afbeelding

Megavoordeelweken bij Autobedrijf Beltman

Sport

Autobedrijf Beltman is het jaar 2017 begonnen met waanzinnige actieweken. De komende tijd kunnen klanten bij de Nissan-dealer uit Rijssen profiteren van flinke voordelen op verschillende Nissan-modellen.

Voor de Nissan Micra geldt een voordeel tot € 3.000,-. Autobedrijf Beltman geeft tot € 3.750,- voordeel aan klanten die besluiten om een Nissan Juke aan te schaffen. Hetzelfde voordeel tot € 3.750,- is eveneens van toepassing op de Nissan Note. Voor de Nissan Qashqai wordt een voordeel berekend dat kan oplopen tot € 4.000,-. Voordeel tot € 4.200,- wordt er door Autobedrijf Beltman berekend op de Nissan X-Trail. Tot slot ontvangen klanten die een Nissan Pulsar aanschaffen een voordeel dat kan oplopen tot maar liefst € 4.500,-.

Er is nog een reden waarom een bezoek aan de Jutestraat 3 in Rijssen een aanrader is. Autobedrijf Beltman heeft tijdelijk de bedrijfswagens uit voorraad zeer compleet uitgevoerd voor een heel scherpe prijs. De Nissan NV200 is nu verkrijgbaar als Professional Edition voor een rijklaarbedrag van € 12.730,- (exclusief btw; exclusief bpm). Daarvoor ontvangen klanten in één aanbiedingspakket alle luxe aan boord als airco, cruise control, radio/CD met Bluetooth en centrale deurvergrendeling. De Nissan NV200 wordt door Autobedrijf Beltman bovendien geleverd inclusief een visibility pack ter waarde van € 300,-. Dit visibility pack omvat een regensensor, achteruitrijcamera en mistlampen.

De Nissan NV200 is een minibus die wordt geleverd met 5 jaar garantie. Het is een betrouwbaar 'werkpaard', dat enerzijds vanwege het grote laadvermogen de zwaarste taken aankan, maar anderzijds wel klein genoeg is om door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren.

Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 1 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 3 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 19 uur geleden
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 21 uur geleden
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04
Philip Dröge is historicus, columnist en journalist.
Philip Dröge over een vergeten stukje van de Nederlandse taal 27 mrt, 10:00
Afbeelding
Koffie en Klets in De Bron in Enter 27 mrt, 08:06