Afbeelding

Koude douche voor Excelsior

Sport

De hernieuwde kennismaking met de Hoofdklasse B na de winterstop was een ijskoude douche.

Voor Excelsior '31-trainer Peter Wesselink was de 4-1 nederlaag tegen de kampioenskandidaat geen reden om veel sleutelen. Veel keuze heeft hij door absenten op dit moment ook niet. Boy Boeloerditi keerde terug. Dylan Vosskuhler kon naar de bank. Na een eerbetoon aan Seino Baan begon Excelsior '31 voortvarend. Het kreeg in de vijfde minuut een steuntje in de rug van Staphorst-doelman René Oosterhof.
Hij ging langs de bal en liet Hielke Penterman profiteren: 1-0. Centrale verdediger Roelof de Jong vuurde uit een afgeslagen corner de bal richting het doel van Melvin Koetsier, vond het lijf van Excelsior '31-aanvoerder Amanuel Isa en de bal werd door scheidsrechter Kieft op de stip gelegd. Martijn Brakke schoot vanaf 11 meter raak. Een nieuwe voorsprong van Excelsior '31 volgde. De vrije trap die hieruit voortkwam werd genomen door Patrick Gerritsen. Hij stuurde de bal richting het hoofd van Melvin Velthuis. De listige inzet was René Oosterhof te machtig: 2-1. Excelsior had de smaak te pakken. Kort voor rust kreeg Excelsior nog een tik op de neus. Na matig afstopwerk liep Rurik Wind op doelman Melvin Koetsier af. Wind schoof de bal door de benen van de doelman: 2-3. In de tweede helft kwam Staphorst beter uit de startblokken. Mike Reuvers kreeg in de 52e minuut goede mogelijkheden om de voorsprong voor Staphorst uit te breiden, zonder succes.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 3 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 5 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 19 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 21 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 28 mrt, 14:09
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12