Leon van de Beek
Leon van de Beek

Maak je tuin zomerklaar met nieuwe overkapping

Algemeen

De winter zet op het moment van schrijven nog even door, maar binnenkort is het weer snel Lente in Twente. Menig Twentenaar wil dan ook de tuin weer klaarstomen voor het komende zomerseizoen. Wie toe is aan een nieuwe overkapping of houten schuur kan tegenwoordig ook goed terecht op internet, zoals bij www.goedkopegebinten.nl gevestigd aan de Edisonstraat 13 in Nijverdal.

In de zaak ontmoeten we Leon van de Beek. Oorspronkelijk parketlegger bij Bebo Parket in Vriezenveen, maar nu actief met een eigen speciaalzaak in overkappingen. Het bedrijf werd in 2013 opgericht en is dus nog een relatief jonge onderneming maar wel met veel vakkennis. Hierdoor bouwde goedkopegebinten.nl al snel een goede reputatie op met een brede klantenkring.

Kwaliteit voor nette prijs
Het bedrijf specialiseert in overkappingen, pergola's en levert daarnaast ook complete houten schuren van klein tot groot. De site adverteert als 'goedkoopste', waar menig bezoeker misschien even over na moet denken. Want: is goedkoop niet vaak een synoniem voor slecht? In dit geval niet. Het geheim van goedkopegebinten.nl is Leon van de Beek dan ook open over: door inkopen op grote schaal en samen met andere verwante bedrijven kan een overkapping of schuur zeer gunstig geleverd worden. Hierbij moeten we denken aan een prijsverschil wat op kan lopen tot 60 procent in vergelijking met andere bedrijven.

Service staat centraal
Service staat centraal bij goedkopegebinten.nl. Zij kunnen een overkapping, pergola of schuur geheel naar wens leveren. Via internet is een offerte aan te vragen, maar langskomen bij het bedrijf in Nijverdal is natuurlijk ook mogelijk. Zij leveren door heel Europa, dankzij het feit dat de producten gemaakt worden in Frankrijk. Naast Van de Beek is er ook een team van vakmensen wat zorgt voor de uiteindelijke plaatsing bij u thuis.

Hout zeer duurzaam
Goedkopegebinten.nl koos bij het aanbieden van haar producten specifiek voor één soort hout: douglas. Het hout van deze densoort is bijzonder duurzaam en goed te gebruiken zonder dat het geïmpregneerd hoeft te worden zoals bij vuren en andere houtsoorten wel nodig is. Een overkapping gaat hierdoor zo'n 25 jaar mee. "Je bent deze in ieder geval veel eerder zat dan dat het verrot zou gaan", zo grapt Leon. Op het gebied van duurzaamheid kan de klant met een gerust hart onder de overkapping zitten zonder schuldgevoel: voor iedere gepakte douglasspar worden er twee teruggeplant.

Klassiek altijd populair
Ieder jaar zijn er nieuwe trends op tuingebied, maar in de praktijk blijken met name de klassieke overkappingen ronduit tijdloos qua smaak. Klanten gaan echt op zoek naar een stukje vakmanschap en degelijkheid, zoals met de klassieke penverbindingen tussen houtdelen. Voor de doe-het-zelvers is het ook mogelijk om een overkapping als bouwpakket te kopen wat met goede instructies en simpel handgereedschap in een middag op te zetten is.

Vaak aanbiedingen
Naast doorlopende fabrieksaanbiedingen die altijd wisselen zijn er gedurende het jaar ook diverse acties met gunstig geprijsde overkappingen. Zo start op korte termijn een aanbieding voor gunstig geprijsde overkappingen met plat dak. Kijk voor meer informatie op www.goedkopegebinten.nl of bel voor meer informatie met 06-24 45 52 32

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De volgende Dutch Supersport ronde staat gepland voor zaterdag 18 mei.
Maik Duin scoort knappe tweede plaats op het TT Circuit Assen 8 uur geleden
Vlak voor de finish in Rijssen krijgen de renners nog de lastige Markeloseberg voor hun kiezen. (Foto: Herbert Huizer)
Sterk internationaal deelnemersveld belooft spannende Ronde van Overijssel gisteren
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 28 apr, 19:27
Afbeelding
Cursus Jeugdnatuurbegeleider Sallandse Heuvelrug en Reggedal 28 apr, 17:58
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 28 apr, 13:29
Bijen zijn zeer belangrijk voor het ecosysteem, helaas slinken hun aantallen.
Help Nederland in bloei te zetten 28 apr, 11:55
Het dumpen van tuinafval in de natuur lijkt misschien onschuldig, maar de gevolgen kunnen groter zijn dan je denkt...
Dump geen tuinafval in de natuur 27 apr, 18:10
Tijdens een van de bijeenkomsten werd er opnieuw getrouwd.
Bijeenkomsten 'De Kracht van Herinnering' 27 apr, 14:05