Afbeelding

Big Event bij Opel- dealer Wolves in Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - The Big Event komt weer naar Nederland en dat betekent heel veel voordeel bij de Opel dealers, waaronder Opel Wolves aan de Reggesingel 95 in Rijssen.

Tijdens het Big Event krijgt u, bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met maar liefst 500 euro gratis brandstof. Tevens mag u voor 250 euro aan bijpassende Opel accessoires uitzoeken én kopers profiteren van 2.000 euro extra inruilwaarde op alles wat rolt of rijdt. Dus kom naar Opel-dealer Wolves om gebruik te maken van deze aanbiedingen.

Gratis tankpas
U kunt hier van maandag 6 tot en met zaterdag 11 maart profiteren van deze mooie aanbiedingen. Wat zijn de voordelen voor u tijdens The Big Event? Alleen tijdens The Big Event ontvangt u een Opel tankpas met maar liefst 500 euro gratis brandstof! De pas is 1 jaar geldig bij deelnemende tankstations en herkenbaar aan het Travelcard logo. Zo kunt u eens goed kennismaken met uw nieuwe auto.

Gunstige inruil
U kunt tijdens The Big Event rekenen op een uiterst gunstig inruilaanbod voor uw huidige auto. U profiteert van maar liefst 2.000 euro extra inruilwaarde bovenop de waarde die gehanteerd wordt door de Autotelex Koerslijst. Met 250 euro aan gratis accessoires heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe Opel zeer voordelig verder te personaliseren tijdens The Big Event.
Ook voor de financiering van uw nieuwe auto bent u bij Wolves aan het juiste adres. Geen bezoek aan de bank, wél een scherp rentetarief van 3% waardoor u een vast, laag bedrag per maand betaalt. Bovendien kunt u de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken voor een nog lager maandtarief.

Win prijzen
The Big Event Roulette! Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en speel met uw kenteken mee met The Big Event Roulette. Met uw kenteken maakt u t/m 11 maart 2017 iedere dag kans op mooie prijzen zoals een Bluetooth speaker, een Opel Powerbank, een weekend rijden in de Opel Cascada en nog veel meer! De winnaars worden dagelijks via een persoonlijk e-mailbericht op de hoogte gesteld.

Meer informatie
Voor meer informatie gaat u naar www.opel-wolves.nl of waag een bezoek aan de showroom aan de Reggesingel 95 in Rijssen.

De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 1 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 13 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 15 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 19 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 22 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 23 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival gisteren
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49