Afbeelding

BC Holten scoort goed in competitie

Sport

HOLTEN - BC Holten doet met twee teams mee aan de regionale voorjaarscompetitie.

Het eerste team bestaat uit Yvonne Beuker, Annet Dijkstra, Gustaaf Riemersma en Youri Hissink. De eerste drie wedstrijden werden afgetekend gewonnen. Met ruime cijfers werden de tegenstanders Orion (Enschede), Union (Goor) en Bravo (Hengelo) aan de kant gezet. In de wedstrijd tegen Bravo werd alleen de mix van Yvonne en Youri verloren. De mannen dubbel van Youri en Gustaaf (foto) werd maar net gewonnen met 25-23 en 21-18 maar met de overige dubbels had Holten weinig moeite: een 5-1 overwinning. Maandag 3 april werd de vierde wedstrijd gespeeld, uit tegen ELO United uit Hengelo. Youri Hissink was afwezig en werd vervangen door Harko Bouwens die overigens voortreffelijk partij gaf. De verwachtingen waren hooggespannen vanwege de winst in de eerste drie wedstrijden. Maar de strijd tegen ELO United verliep wat moeizamer dan voorzien. Het werd een spannende avond. Van de zes dubbelspelen werden er maar liefst vier in drie sets beslist. De eindstand werd 4-2 in het voordeel van Holten dat na 4 wedstrijden riant aan de leiding staat.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 4 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 6 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 21 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 22 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 28 mrt, 14:09
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12