Afbeelding

Boekenhuis Rijssen Cadeautje voor alle Nijverdallers

Algemeen

RIJSSEN - Waar naar toe voor christelijke lectuur nu gospelshop De Boei definitief gesloten is? Gelukkig is er nog een goed adres in de buurt: Boekenhuis Rijssen.

Hier vindt u het grootste aanbod van christelijke boeken in de regio. Eigenaren Karen en Wieger Smeijers heten u van harte welkom! Ruim 20 jaar is Boekenhuis Rijssen een vertrouwd adres voor klanten uit de hele regio maar ook ver daar buiten. Hier aan de Elsenerstraat 44 vindt u de grootste collectie christelijke boeken in Twente. Bijbels, theologische boeken en boeken over het christelijke leven vormen het belangrijkste onderdeel van de gehele boekencollectie. Daar staat de boekhandel bekend om. Eigenaar Wieger Smeijers begon begin jaren negentig de boekhandel vooral uit idealisme: ,,Met goede boeken wilde ik de evangelisatie stimuleren. In de loop der jaren is ons assortiment echter behoorlijk uitgebreid. Zo hebben we onder meer boeken zonder kerkelijke inslag, studieboeken voor scholieren, luisterboeken, e-books en een assortiment tweedehands en antiquarische boeken." Zoekt u een bepaald boek of een boek over een bepaald thema, dan kunnen Wieger en Karen goed adviseren. De kennis die zij beschikken over boeken, is groot. En hebben ze het op dit moment niet op voorraad, dan is het snel besteld. Of bent u als muziekliefhebber op zoek naar bladmuziek, cd's, muziekaccessoires als muziekstandaards en muziekboeken? Stap dan eens binnen bij het Boekenhuis, het assortiment zal verrassen. Meer dan boeken alleen?De naam Boekenhuis Rijssen dekt eigenlijk onvoldoende de lading. Het gaat namelijk verder dan alleen boeken. Vaste klanten weten het al heel lang: voor origineel Bunzlau keramiek, gezondheidsproducten als propolia en voor modelbouw van het merk Revell hoef je niet ver weg. Ook hiervoor is Boekenhuis Rijssen een goed adres.

Cadeautje
Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Beter is om langs te gaan aan de Elsenerstraat. Karen en Wieger helpen u graag. ,,Wij wensen Herman Jansen van boekhandel De Boei een goed pensioen toe. We betreuren het dat hij gestopt is, net als veel van zijn klanten. Daarom heten wij alle Nijverdallers van harte welkom. Als dank voor uw komst, krijgt u van ons een klein cadeautje." Meer informatie vindt u op www.boekenhuisrijssen.nl.

Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 1 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 2 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 4 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 19 uur geleden
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08
Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 17 apr, 10:00
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 16 apr, 19:54