Afbeelding

Team Energie in de prijzen in Oldenzaal

Algemeen

RIJSSEN - Team Energie in Balans Jong uit Rijssen heeft bij de Adventure Race in Oldenzaal een keurige tweede plaats behaald.

Noah van der Berg (13) en Arjen van der Berg (41) streden mee bij de Ouder-Kind wedstrijd van maar liefst 5 uur lang. De proloog van ruim 1,5 uur bestond uit kanoën over de diverse vijvers van het Hulsbeek en een ronde hardlopen en steppen. Op de MTB werd een weg gezocht richting Lonnekerberg voor een volgende ronde hardlopen en een Special Task die Noah keurig voltooide: touwklimhindernis, pijltje blazen en touwtje doorbranden door zelfgemaakt vuurtje met een vuursteen. Via de volgende MTB route rondom vliegveld Twente kwam het duo weer bij het Hulsbeek aan voor de afsluitende etappes lopen en fietsen. Eén minuut voor deadline kwamen Noah en Arjen over de finish.

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).