Afbeelding

Nieuwe indeling maandagmarkt

Algemeen

RIJSSEN - De maandagmarkt is al jaren een bekende markt die consumenten trekt uit Rijssen en omgeving. Alhoewel de markt vroeger groter was, vormen de 30 vaste kramen van tegenwoordig een gezellige markt waar veel, met name verse producten, te koop zijn.

Het Europaplein gaat eind oktober op de schop. Omdat een aantal marktkramen hier hun standplaats hadden, moeten zijn voor enige tijd uitwijken naar onder andere de Kerkstraat . "Geen verkeerde ontwikkeling.", legt Monique Wekking van vishandel Wekking uit.""Nu staan we met onze kraam aan de Kerkstraat (voor de bibliotheek, voorheen Tusveld) met veel meer kramen aaneengesloten naast elkaar. Veel leuker voor onze klanten en ook gezelliger voor ons." Han Arends van de groente- en fruitkraam voegt toe dat voorheen de kramen verder uit elkaar stonden, en dat hoort eigenlijk niet op een markt. "Mijn vaste klanten hebben mij al gevonden maar voor de zekerheid laten we het ook nog maar aantel keren in Hart van Rijssen zetten. " "Afgelopen vrijdag stonden de aanbiedingen van beide ondernemers al in Hart van Rijssen en Hart van Nijverdal en dat heeft veel respons opgeleverd. " Vandaar dat Nobbenhuis textiel zich ook aangesloten heeft. " Ik sta 23 oktober nog wel op het Europaplein maar zal daarna waarschijnlijk ook iets opschuiven richting de Kerkstraat, " zegt Benno Nobbenhuis. Om de consumenten tegemoet te komen en hen te laten wennen aan de andere voorlopige standplaats, hebben de heren Arends, Wekking en Nobbenhuis voor de komende maandag ( 23 oktober ) speciale aanbiedingen voor de bezoekers bedacht. Deze treft u elders in deze krant. Nobbenhuis heeft zelfs een waardebon t.w.v. 2.50 euro bij zijn advertentie geplaatst, die mensen kunnen inleveren bij hun aankoop.

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 10 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 11 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 16 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 18 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04