Afbeelding

Reginox wereldwijd een merk van werelds kaliber

Algemeen

RIJSSEN – Dat het bedrijf Reginox in Rijssen speelt oplettend in op de bestaande en nieuwe wensen van consumenten en van haar marktpartners.

Het resultaat is een eigentijds succesvol programma van spoelunits, wastafels, werk -en aanrechtbladen, waarmee Reginox wereldwijd een merk van werelds kaliber is geworden. Met een bedrijfsruimte van ruim 40.000 vierkante meter en met de Rijssense nuchterheid en degelijkheid produceert het bedrijf met meer dan een half miljoen roestvrijstalen spoelunits/wastafels per jaar. In meer dan honderd verschillende stijlen en dessins.

Innovatief
Daarnaast levert het bedrijf een scala aan mogelijkheden voor roestvrijstalen werkbladen. De uiterst geavanceerde productiemethoden stellen het bedrijf in staat, om steeds nieuwe innovatieve producten op de markt te brengen, maar ook prima te kunnen concurreren op de wereldmarkt. De producten van Reginox zijn een wereldbekend merk dat bekendheid verwierf bij sanitair en keukenspecialisten en bij de aanrechtfabrikanten. Maar ook bij woningcorporaties en sanitairspecialisten. Het werkgebied reikt van Nederland tot ver daarbuiten.

Assortiment
Het bedrijf heeft vestigingen in Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Singapore. Door een vooruitstrevende denkwijze is het bedrijf in staat om jarenlang haar assortiment te complementeren met vele accessoires en passende kranen.

Onderscheidingen
Niet onvermeld mag blijven dat Reginox zowel in het jaren 2013, 2015 en 2016 onderscheiden met de Red Dot Design Award voor ruimtebesparende sifons (de Oscar van de ontwerpwereld). Met totaal meer dan 12.000 inschrijvingen uit meer dan 60 landen behoren de Red Dot design Award's tot de internationale designcompetities ter wereld. Het ontwerp van de unieke ruimtebesparende sifon kreeg een plaats in het speciale designmuseum.

Dick Tukkers

Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 15 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 17 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 21 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20