Afbeelding

Thuisin Rijssen compleet vernieuwd

Algemeen

RIJSSEN - Afgelopen september opende Thuisin Rijssen na een flinke verbouwing haar vernieuwde winkel. De toonaangevende winkel voor woninginrichting in de regio Rijssen, Wierden en Enter, met alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren, zonwering en kasten op maat, heeft nu een nog groter en verrassender assortiment.

Naast een ruimer assortiment heeft Thuisin Rijssen een kleine metamorfose gehad in de winkel. Zo zijn zij nu in bezit van een grote behangboekenbibliotheek. 'Behang moet je zien en voelen. Door onze grote behangboekencollectie kan de klant dat nu ook,' aldus eigenaar Wim Bruggink.

Assortiment
Het shop-in- shop concept met vloerendisplays laat duidelijk zien welke vloeren ze hebben. Wim Bruggink: 'Onze vloeren, zoals de pvc vloeren, moet je op de grond zien om te kijken hoe het staat. Daar is nu de ruimte voor in onze shop-in- shop.' De afdeling raamdecoratie is vernieuwd met een betere afstemming op de soorten raambekleding. Door het vernieuwen van de raamdecoratie afdeling is het voor de klant beter zichtbaar wat wij hebben en voor welke raam het geschikt is. En natuurlijk erg belangrijk wat het effect is van de lichtinval. Zelfs de kasten afdeling heeft een nieuwe opstelling en er is ruimte gemaakt voor een informatiestand over spanplafonds.

Wierden en Enter
Voor je complete woninginrichting moet je zijn bij Thuisin Rijssen, de specialist in wonen van de omgeving Rijssen, Wierden en Enter. Na deze verbouwing bieden zij meer voor haar klanten in deze regio. Eigenaar Wim: 'Wij leveren een geheel traject; van styling- en kleuradvies, ontwerp, uitvoering en ontzorging. Ook zorgen wij dat alles op maat wordt geleverd en gemonteerd door onze vakmensen. Dat is het 'alles onder één dak' concept waarin Thuisin Rijssen vooruitstrevend is.'

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 3 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 5 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 9 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 10 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 11 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54