Afbeelding
Foto: Gerrit Dannenberg

Arjan te Lintelo gaat voor gastvrijheid

Algemeen

RIJSSEN – Een gastvrij en levendig stadshart door met elkaar samen te werken. Dat staat centrummanager Arjan te Lintelo voor ogen.

Te Lintelo is sinds begin dit jaar werkzaam voor de ondernemers in het Rijssense centrum. In april 2016 startte de Rabobank samen met de gemeente met het project De Nieuwe Winkelstraat (DNWS). Daarbij werd onder andere de projectgroep Stip op de Horizon gevormd die bestaat Jan Karel Eshuis, Jan Maat jr., Jurgen Steenbergen en Ard Wessels.

Professioneel
Doel is om promotie-uitingen van winkelcentrum Rijssen verder te professionaliseren. Dit jaar krijgen alle promotie-uitingen van Ondernemersvereniging HABI een herkenbaar en vast stramien. Hans Bloemendaal van reclamebureau Bloemendaal In Vorm heeft de campagne 'Duidelijk Rijssen-Holten' ontwikkeld. De nieuwe opzet sluit hier naadloos op aan!

Centrummanager
Te Lintelo is gekozen omdat hij bekend staat als een verbinder. "Het centrum gezond houden is van belang voor bewoners, bezoekers van buiten, ondernemers én de gemeente," zegt Te Lintelo. De geboren Rijssenaar heeft een breed netwerk en deed elders in het land de nodige ervaring op in het organiseren van samenwerking en het bij elkaar brengen van partijen.

Eervol
Te Lintelo vindt het een eer om aan de slag te gaan met het verbeteren van de aantrekkingskracht van het Rijssense winkelhart. "Rijssen moet het regionale koopcentrum blijven en we gaan eraan werken om dat nog verder uit te breiden. Door toename van de onlineverkoop is het dé uitdaging om klanten te blijven boeien én binden." Volgens de nieuwe centrummanager hebben winkels nog altijd grote voordelen boven webshops. "In de winkel is er persoonlijk contact. Je krijgt een goed advies en wat je koopt neem je direct mee en als je de winkelstraat dan weer inloopt proef je de sfeer en dat is pure winst," aldus een gedreven Te Lintelo.

Persoonlijk
Rijssen behandelt het publiek als gast. "Hierin onderscheidt Rijssen zich positief van andere winkelcentra. Ook een belangrijke reden om ja te zeggen tegen deze opdracht."

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 8 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 10 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 14 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 16 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 18 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 20 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43