Afbeelding

Rijssen-Holten eert sporttoppers

Algemeen

RIJSSEN –Tijdens een vier uur durende live uitzending van Radio 350 werden de sportman, de sportvrouw, het sporttalent de sportploeg en de sporttopper van het jaar bekendgemaakt afgelopen zaterdag.

Plaats van handeling was café Spekhorst in Rijssen. In de categorie sportman van het jaar werd verkozen de atleet Mark Muller, winnaar van de derde plaats tijdens het NK marathon en van de Kastelenloop in Diepenheim, ook atleet Jan Boerman en de winnaar van de rally van Hellendoorn en van de Twentse rally Geert ter Harmsel waren genomineerd. De 17 jarige Marije Beverdam won de prijs voor sportvrouwn van het jaar, zij werd 2e op het NK springen op een minitrampoline en geselecteerd voor het Nederland springteam waarmee zij in oktober afreist naar de Portugal voor het EK springen. Sportploeg van het jaar werd evenals vorig jaar, de dames van B1 RIVO die twee jaar achtereen kampioen werden en een plaats behaalden in de halve finale op de Nederlandse open club kampioenschappen. Verdere genomineerden waren voor deze titel de Rivo mini's, en het BS Racing Team , supersport 1e divisie. Sporttalent van het 2017 werd de basketballer Marchel Glaubitz die geselecteerd werd voor Jong Oranje , voor de nationaal crosskampioen pupillen C Julia Seppenwoolde en Pim Bakker winnar van diverse triatlons in de omgeving. Ten slotte was er nog de sporttopper 2017 voor de Stichting triatlon Holten, uitgereikt aan Holternaar Martin Pieters, voor Frank en Wouter Seppenwoolde die tijdens de Disney Run in Parijs geld inzamelden voor goede doelen en voor Wim Jansen de promotor van de wielersport in Rijssen en nu actief om de mountainbikepaden te onderhouden.

-Dick Tukkers

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 7 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 13 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55