Afbeelding

Inschrijving Rijsserbergloop is weer geopend!

Algemeen

RIJSSEN - Vrijdag 8 juni 2018 zal de 30e editie van de Assistverzuim Rijsserbergloop van start gaan. De deelnemers kunnen kiezen tussen de vijf verschillende afstanden.Van bambinoloop (400 meter) tot 10 kilometer.

Voor iedereen is er dit jaar weer een passende uitdaging. Vorig jaar stonden er 1.100 lopers aan de start; de organisatie hoopt dit jaar weer veel mensen te mogen begroeten. Om de deelnemers in optimale omstandigheden te kunnen laten lopen, hebben zij per afstand een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Gezien het grote succes van vorig jaar gaat de organisatie er van uit dat er dit jaar geen na-inschrijving op de 5 en 10 kilometer kan plaatsvinden. Wil je dus verzekerd zijn van een startnummer schrijf je dan nu in!

Gratis deelname
Om de voorinschrijving aan te moedigen ontvangt elke dertigste inschrijver gratis zijn startnummer. Daarnaast zal onder de voorinschrijvers een sportvoedingspakket verloot worden. Ook krijgen alle deelnemers van de 5 en 10 kilometer een schitterend uniek functioneel loopshirt. Bij andere lopen betaal je al gauw 15 euro extra voor een shirt. Bij de Rijsserbergloop krijgen de atleten het voor de geleverde prestatie!

Mooi parcours
De deelnemers lopen over het schitterde parcours op en rondom de Rijsserberg. Het is zeer uitdagend en heuvelachtig. De 5km bestaat uit 2 ronden en de 10 kilometer uit 3 ronden, met doorkomsten op de atletiek baan. Op verschillende plaatsen langs het parcours is live-muziek! Ook kunnen bedrijven zich inschrijven voor de Reginox-bedrijvenloop. Een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook gemotiveerder met zijn werk bezig. Speciaal voor de bedrijvenlopers is er een VIP-tent, waar de deelnemers voor en na de loop kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Clinics
Bedrijventeams kunnen zich aanmelden voor de hardloopclinics. Vanaf februari zal er onder begeleiding van ervaren looptrainers getraind worden voor de Rijsserbergloop. Ook hier geldt voor de deelname VOL=VOL. Meer informatie: www.rijsserbergloop.nl

Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 3 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 5 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 6 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 23 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57