Twente Fair

Algemeen

TWENTE - Op zaterdag 21 & zondag 22 April vindt Lente Fair Twente plaats op het Vliegveld. Een fair voor een mooie dag uit met het hele gezin.

Deze nieuwe fair zal geheel in het teken staan van het complete leven. Vliegveld Twenthe is hierbij bij uitstek de meest unieke locatie waarbij de omgeving, ruim 80 standhouders, zo'n 10.000 bezoekers en alle activiteiten een ware Lentefair creëren. Het unieke aan dit concept is dat alles aanbod komt en iedereen aanspreekt. Tijdens deze fair staat de BBQ aan, gaan we huizen verbouwen, testen we fietsen en laten we tuinen weer bloeien. Een prachtige ambiance wordt gecreëerd door luxueuze pagodetenten van waaruit vele bedrijven zich presenteren. De fair biedt een rijk en diverse aanbod voor het hele leven. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Wat is er o.a. te beleven?
*Unieke rondleiding naar het Bunkerpark. Er gaat vanaf de fair een legervoertuig naar het unieke oude terrein. Hier vind je elf onverwoestbare bunkers en wordt het verhaal achter deze plek vertelt. Ze zijn spannend, mysterieus en robuust. Een unieke mogelijkheid die niet eerder open gesteld is voor publiek! *Twentse E-bike dagen! Op het Twentse E-bike plein vind je ruim 100 verschillende modellen. Alle merken zijn aanwezig met de nieuwste modellen. Ze kunnen stuk voor stuk getest worden op het speciaal ingericht parcours. Onder andere de merken: Batavus, Gazelle, Koga, Sparta, Pegasus, Qwic, Cannondale. * Kinderfestijn bij Twente Nannies Area. Speciaal voor de kids zijn de Twente Nannies naar Lente Fair Twente gekomen. Met hun enorme positiviteit en liefde voor kinderen, maken zij er voor de kinderen een onvergetelijke dag van. Op het mooi ingerichte Twente Nannies Area is er voor de kinderen van alles te beleven. Zoals: Hollandse spelletjes, Vogelhuisjes versieren, Schminken, Marshmallows bakken, Eigen schilderij maken, Smullen van de ranja, Springkussen en nog veel meer.

Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 2 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 4 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 5 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 22 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57