Twente Fair

TWENTE - Op zaterdag 21 & zondag 22 April vindt Lente Fair Twente plaats op het Vliegveld. Een fair voor een mooie dag uit met het hele gezin.

Deze nieuwe fair zal geheel in het teken staan van het complete leven. Vliegveld Twenthe is hierbij bij uitstek de meest unieke locatie waarbij de omgeving, ruim 80 standhouders, zo'n 10.000 bezoekers en alle activiteiten een ware Lentefair creëren. Het unieke aan dit concept is dat alles aanbod komt en iedereen aanspreekt. Tijdens deze fair staat de BBQ aan, gaan we huizen verbouwen, testen we fietsen en laten we tuinen weer bloeien. Een prachtige ambiance wordt gecreëerd door luxueuze pagodetenten van waaruit vele bedrijven zich presenteren. De fair biedt een rijk en diverse aanbod voor het hele leven. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Wat is er o.a. te beleven?
*Unieke rondleiding naar het Bunkerpark. Er gaat vanaf de fair een legervoertuig naar het unieke oude terrein. Hier vind je elf onverwoestbare bunkers en wordt het verhaal achter deze plek vertelt. Ze zijn spannend, mysterieus en robuust. Een unieke mogelijkheid die niet eerder open gesteld is voor publiek! *Twentse E-bike dagen! Op het Twentse E-bike plein vind je ruim 100 verschillende modellen. Alle merken zijn aanwezig met de nieuwste modellen. Ze kunnen stuk voor stuk getest worden op het speciaal ingericht parcours. Onder andere de merken: Batavus, Gazelle, Koga, Sparta, Pegasus, Qwic, Cannondale. * Kinderfestijn bij Twente Nannies Area. Speciaal voor de kids zijn de Twente Nannies naar Lente Fair Twente gekomen. Met hun enorme positiviteit en liefde voor kinderen, maken zij er voor de kinderen een onvergetelijke dag van. Op het mooi ingerichte Twente Nannies Area is er voor de kinderen van alles te beleven. Zoals: Hollandse spelletjes, Vogelhuisjes versieren, Schminken, Marshmallows bakken, Eigen schilderij maken, Smullen van de ranja, Springkussen en nog veel meer.

Meer berichten
 
Auto zoeker