Afbeelding

Mensink Schoonmaak rekent op forse groei

Algemeen

RIJSSEN - Mensink Schoonmaak is reeds 55 jaar een ervaren professional in de schoonmaakbranche. De afgelopen jaren is er een forse groei doorgemaakt en ook dit jaar zitten we flink in de lift. Ons familiebedrijf onderscheidt zich door de volledige facilitaire zorg op zich te nemen en daarmee de klant volledig te ontzorgen.

We zijn trots op onze klanttevredenheid. Onze opdrachtgevers waarderen de no-nonsense cultuur en flexibiliteit. De klant waardeert ook de proactieve houding van de mensen van Mensink Schoonmaak. Wij zijn daarom terecht trots op onze medewerkers! Zij zijn Mensink Schoonmaak. Betrouwbaar, nuchter, betrokken en hard werkend.

Vertrouwd
Mensink Schoonmaak garandeert haar opdrachtgevers een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een vertrouwd team. Geen verrassingen, maar kwaliteit en continuïteit. Van schoonmaak tot glasbewassing en van vloeronderhoud tot gevelreiniging. Een totaalpakket waar steeds meer vraag naar is.

Wij zoeken jou!
Door onze groei zijn wij op zoek naar professionals met ervaring in het vak. Ben jij die ervaren glazenwasser die toe is aan een nieuwe fulltime uitdaging? Of een aanpakker die door middel van scholing het schoonmaakvak onder de knie wil krijgen? Het is allemaal mogelijk! Door de flexibele werktijden is het werk ook prima te combineren met andere bezigheden. Ook indien je slechts enkele dagen per week of in de vakantieperiode beschikbaar bent. Bekijk onze vacatures in deze krant of bezoek onze website www.mensinkschoonmaak.nl

Uitdagend
Erik: "sinds 2012 werk ik bij Mensink Schoonmaak. Met heel veel plezier! Elke dag is anders. De ene dag doe je de glasbewassing bij een kantoorpand, de andere dag ben je samen met een collega op de bouw werkzaam of polymeren we vloeren in een zorgcomplex. Da's machtig mooi!".

Afbeelding
Principeverzoek windturbines 1 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 2 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 19 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron gisteren
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50