Afbeelding

Hart van Rijssen vroeger op de mat!

Algemeen

RIJSSEN - Hart van Rijssen valt iedere week in de bus bij alle huishoudens en ondernemers binnen de gemeente Rijssen-Holten. Wekelijks werken wij er hard aan om u lokaal nieuws, achtergronden en natuurlijk de leukste tips voor het weekend te brengen. Om tegemoet te komen aan de wens van veel van onze lezers gaan wij de bezorging van deze krant aanpassen. U zult de Hart van Rijssen daarom vanaf 1 juni op de vrijdag vóór 18.00 uur ontvangen.

Hart van Rijssen wil zich graag ontwikkelen tot dé lokale weekendkrant met volop aandacht voor alle mooie activiteiten in Rijssen-Holten en de brede regio. Naast het nieuws is er namelijk ook grote behoefte bij onze lezers om meer te weten over alle leuke activiteiten waar zij heen zouden kunnen de komende dagen. Maar: dan is het wél belangrijk dat u de krant op tijd ontvangt.

Nieuwe afspraken
In overleg met onze verspreider, All Inn Verspreidingen in Twello, zijn wij overeen gekomen dat de verspreiding van de krant wat sneller gaat verlopen. Om dit te bereiken worden de kranten al op donderdag uitgereden naar de lokale bezorgers. De bezorgers zijn dan verplicht om deze kranten op donderdag of uiterlijk vrijdag voor 18.00 uur huis aan huis te bezorgen. U ontvangt dan altijd een krant, tenzij er specifiek een NEE/NEE sticker op uw deur zit. Hebt u de krant op vrijdag om 18.00 uur nog niet ontvangen? Dan horen wij dit graag van u. Geef dit dan door aan linda@dwfmediamakers.nl zodat wij samen met de verspreider actie kunnen ondernemen.

Vertrouwde gezichten
Het lokale nieuws is en blijft een belangrijke pijler voor Hart van Rijssen. Zo komt u onze bekende correspondenten Gerrit Dannenberg en Dick Tukkers al tegen bij zeer veel lokale activiteiten waar zij verslag van doen. Hebt u nieuws dat u onder de aandacht wil brengen? Mail dit dan naar lezersnieuws@hartvanrijssen.nl

Adverteren en meer
Natuurlijk helpen wij u ook graag als ondernemer om uw boodschap onder de aandacht te brengen. Voor meer informatie over adverteren, verspreiding, online banners, specials en ander media-advies kunt u contact opnemen met Linda Espeldoorn via linda@dwfmediamakers.nl of 06-23 91 83 87.

Afbeelding
Principeverzoek windturbines 1 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 2 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 20 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50