Afbeelding

Veelzijdig inrichten bij Dekker Woonprofessionals

Algemeen

VRIEZENVEEN - Voor een totaaloplossing voor uw interieur moet u bij Dekker Woonprofessionals zijn. Stylish en kwalitatieve interieuroplossingen, een specialistisch en betrokken team en een persoonlijke benadering maakt Dekker Woonprofessionals de ideale partner bij het realiseren van uw droominterieur.

Bij Dekker Woonprofessionals is letterlijk niks te gek, van vloeren en behang tot raamdecoratie en gordijnen en van verf tot interieuraccessoires en meubels op maat, Dekker neemt het aanbieden van een totaaloplossing serieus. Ook voor een ontwerp voor uw droominterieur kunt u bij de specialisten terecht.

Persoonlijke benadering
Met een bevlogen team interieurprofessionals maken ze bij Dekker van elk huis een thuis. De sfeervolle woonwinkel aan het Westeinde in Vriezenveen kenmerkt zich naast een brede collectie interieurproducten door een team met kennis van zaken. 'Hoe ga je om met kleur? Wat zijn de do's en don'ts ten aanzien van stoffen en materialen? Op welke manier maak je optimaal gebruik van de ruimte? Wat doen we met verlichting? Allemaal vragen die aan bod kunnen komen. Wat Dekker Woonprofessionals naast het bieden van een totaaloplossing onderscheidt, is hun persoonlijke benadering. "Wij willen u als klant leren kennen, alleen zo kunnen we gezamenlijk een interieur creëren dat bij u past" aldus het team van Dekker. De wens van de klant is hierbij uiteraard altijd het uitgangspunt.

Veelzijdig inrichten
woning en bedrijven

Naast interieuroplossingen voor particulieren kun je bij Dekker ook terecht omtrent het interieur van je (horeca)-zaak, of kantoor. Voor een bedrijf is het belangrijk dat bedrijfsruimtes een representatieve uitstraling hebben en aansluiten bij de identiteit van het bedrijf. De interieurspecialisten denken graag met u mee om de bedrijfsruimte(s) tiptop in orde te maken zodat deze weerspiegelen waar uw bedrijf voor staat. Ook horecagelegenheden kunnen worden voorzien van een passende inrichting. In de horeca staat het bieden van een complete beleving centraal en het interieur speelt in deze een belangrijke rol. De specialisten realiseren graag een interieur voor uw zaak waarin u en uw gasten zich comfortabel voelen.

Kom langs!
De complete woonbeleving van Dekker Woonprofessionals zelf ervaren? Loop eens binnen bij de winkel aan Westeinde 400 in Vriezenveen! Nu des temeer want de hele maand mei kunt u profiteren van 15% korting op allerhande raamdecoratie.

Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 2 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 5 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 8 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 10 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20