Afbeelding

Sanipower maakt van douchen een waar genot

Algemeen

RIJSSEN - Even helemaal tot ontspanning komen aan het einde van je dag. Of natuurlijk weer fris beginnen aan een nieuwe ochtend. De badkamer speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven en je brengt er meer tijd door dan je wellicht zou denken. Een stukje luxe is dan ook op zijn plaats. Dat dit ook zeer betaalbaar kan zijn bewijst Sanipower.

Sanipower is importeur en groothandel voor een grote diversiteit aan tegels, sanitair en accessoires in de brede zin. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe kraan, uw vloer wil vervangen of gelijk de badkamer een hele restyling wil geven, Sanipower kan helpen met goed advies om tot een mooie badkamer te komen.

Het oog wil ook wat
De badkamer is traditioneel met name een functionele ruimte; eentje waar je kort verblijft voor je dagelijkse dingen en dan weer weg gaat. Maar de afgelopen jaren krijgt de badkamer steeds meer aandacht, waarbij ook het design een belangrijke rol speelt naast de functionaliteit. Bij Sanipower is dan ook een brede selectie te vinden van inbouwbaden, whirlpools, badmeubelen, kranen, douchecabines, designradiatoren, inbouwtoiletten en meer. Natuurlijk treft u hier ook alle bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen, waaronder Geberit, Sphinx en Grohe. De afgelopen jaren is er zeker bij het sanitair veel innovatie geweest. Zo kunnen douchecabines voorzien worden van uitgebreide systemen met meerdere douchekoppen, maar ook op het gebied van het toilet zijn nieuwe innovaties qua duurzaamheid en waterbesparing.

Douchewanden
Naast de douchedbakken, volledige cabines, douchedeuren en douchegoten heeft Sanipower ook veel mooie douchewanden. Deze zijn voorzien van een nano-coating, wat dient als een bescherming tegen kalk. Er zit dan 8 millimeter dik veiligheidsglas in. Niet onbelangrijk: ze zijn zowel links als rechts monteerbaar. De komende weken zijn douchewanden extra aantrekkelijk geprijsd; u ontvangt namelijk kortingen van 26 tot maar liefst 38 procent. Bekijk het assortiment op www.sanipower.nl of natuurlijk in de showroom. U wordt vakkundig geholpen door Ben Veldhuizen, Yannick Dekker en Vincent Mengerink.

Tegels
Wie kiest voor wand- of vloertegels in de douche treft bij Sanipower een eveneens ruime selectie. Want, er is veel mogelijk op dit vlak; grote tegels, kleine tegels en in ieder gewenst design. "De meeste van onze vloertegels komen uit Italié en Duitsland. Het voordeel van Sanipower is dat wij de tegels rechtstreeks bij de fabrikant kopen waardoor wij de prijs voor u laag kunnen houden," vertelt Ben Veldhuizen, medewerker van Sanipower Rijssen. "De wandtegels van Sanipower komen met name uit Duitsland en Turkije. Wij hebben onze wandtegels in veel verschillende maten. We hebben met name hoogglans en matwit op voorraad. Tegenwoordig zie je steeds meer dat er vloertegels tegen de wand aan worden geplaatst. Dit is geen enkel probleem, wandtegels daarentegen kunnen nooit als vloertegels dienen, " vult de Nijverdaller Vincent Mengerink aan. Hij werkt alweer geruime tijd met veel plezier bij het filiaal van Sanipower in Rijssen.

Advies
Het opnieuw inrichten van de badkamer is iets waar je graag de tijd voor wil nemen. Bij Sanipower bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen en u te verdiepen in alle mogelijkheden. De medewerkers geven u graag een passend advies onder het genot van een kopje koffie. Juist deze gemoedelijke, ongedwongen sfeer is een belangrijke reden waarom tevreden klanten ook anderen doorverwijzen naar het bedrijf. Hebt u zelf wellicht niet een heel concreet idee voor de inrichting? U kunt bij Sanipower de badkamer geheel naar wens laten restylen, waarbij het totaalplaatje geheel op elkaar afgestemd is.

Scherpste prijs
Is goede kwaliteit maar niet teveel betalen belangrijk? Sanipower koopt alle producten in grote hoeveelheden rechtstreeks in bij haar fabrikanten. Zodoende kunnen zij diverse tussenhandelaren uitschakelen en het voordeel aan de klant geven. Bij Sanipower bepaalt u: fysiek kopen in de winkel of online bestellen op www.sanipower.nl. De service is hetzelfde - uitstekend.

Kom langs
Op de website www.sanipower.nl kunt u zich oriënteren en eventueel bestellen. Brengt u liever een bezoek aan de showroom aan de Molendijk-Noord? Dan kan dat van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur, en op zaterdag in de even weken bent u van harte welkom tussen 9.00 en 12.00 uur. Bel voor informatie met: 0548-54 37 58. Kijk ook elders in deze krant voor een speciale aanbieding: een complete Geberit toiletset met toilet, wandcloset en bedieningspaneel voor 185 euro. Optioneel met softclose-toiletbril voor een totale setprijs van 215 euro.

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 13 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 14 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 19 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 21 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04